Farge

Gro Hatleskog (50) er ansatt som direktør for personal/kompetanse i Sparebanken Vest. Hun kommer fra stillingen som stabsdirektør i Nera Networks ASA.
Gro Hatleskog er utdannet Cand. polit. fra UiB - med hovedfag i administrasjon og organisa-sjonsvitenskap. Hun startet sin yrkeskarriere i offentlig forvalt-ning. Siden har hun vært ansatt i Vesta Forsikrings personal-avdeling, har vært personalsjef på Haukeland Sykehus, var tilbake som personaldirektør i Vesta Forsikring i 1995. Fra 2001 til 2005 har hun vært organisasjonsdirektør i Nera ASA.

Gro Hatleskog
Gro Hatleskog - direktør for Personal/Kompetanse
- Kontinuerlig utvikling av kompetanse er et svært viktig område for Sparebanken Vest. Gro Hatleskog sin brede erfaring fra store og komplekse organisasjoner som har vært gjenstand for både utvikling og omstilling over tid, danner det beste grunnlaget for at vår kompetanse tas vare på og utvikles videre, sier administrerende direktør Stein Klakegg.

Hatleskog har vært både styremedlem og styreleder i Forsikringsselskapenes Arbeidsgiverforening, samt styremedlem i Finansnæringens Arbeidsgiverforening.
Hun er gift, og har barn på henholdsvis 16 og 21 år. Gro er oppvokst like utenfor Stavanger, men har bodd i Bergen i snart 29 år.

- Jeg er veldig godt fornøyd med at Sparebanken Vest får med flere dyktige og erfarne ledere på laget. Jeg er videre veldig glad for at stillingene i ledergruppen besettes av folk med variert bakgrunn, sier administrerende direktør Stein Klakegg.

Hun vil senest tiltre 1. mars 2007.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor