Farge

Driftsproblemer på spv.no

Vi hadde i går, mandag 13. oktober, driftsproblemer på www.spv.no som medførte at mange av våre kunder ikke fikk tilgang til tjenester på spv.no og tilgang til nettbanken. Vi jobber på spreng med å finne løsningen på dette problemet og inntil dette er løst kjører nå våre nettløsninger på en annen webserver. Dette betyr at det står http://spv.web05.itum.com i adresselinjen i nettleseren din. Dette innebærer ikke noe for deg som kunde, men det er viktig at du er klar over at du er på riktig nettsted. Vi tror og håper at problemet blir løst innen kort tid.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor