Farge

Bak Frende Forsikring står Sparebanken Vest, Fana Sparebank, Sparebanken Øst og Helgeland Sparebank. Via eierbankene vil Frende Forsikring ha tilgang til over 100 salgskontorer og flere hundre tusen privatkunder og mange titalls tusen bedriftskunder.

 

- Det er med stor stolthet vi nå lanserer navn og logo på våre nye forsikringsselskaper. Jeg er overbevist om at Frende Forsikring er et navn som står godt til eierbankenes verdigrunnlag, sier administrerende direktør Bjørn Thømt som skal lede Frende skadeforsikringing og Bjørn Olafsson er administrerende direktør i det nye livsforsikringsselskapet.

Bjørn Olafsson

Bjørn Olsfsson

Bjørn Thømt

Bjørn Thømt


Frende Forsikrings hovedkontor er i Bergen. I løpet av etableringsfasen vil Frende Forsikring bidra til å skape vel 100 nye arbeidsplasser. Denne høsten blir en rekke sentrale medarbeidere rekruttert.

- Frende kommer fra det norrøne ordet frændi, som betyr venn eller slektning. Navnet har flere viktige betydninger. Først og fremst sier det hvorfor kundene skal velge oss. Å være forsikret hos Frende Forsikring skal være som å få råd av en som vil deg vel, sier Bjørn Olafsson.

Eierbankene Sparebanken Vest, Fana Sparebank, Sparebanken Øst og Helgeland Sparebank står sammen som frender i forsikringssatsingen.

Arbeidet med etablering av våre forsikringsselskap går raskt fremover. Sparebankenes kunder har høy tillit til sin bankforbindelse og til bankene som forsikringsleverandør. Vi håper at de vil velge de nye selskapene når disse er etablert. Derfor er det viktig med gode kunderelasjoner helt fram til vi er i gang neste år. Foreløpig fremdriftsplan tilsier at senest 1. juni 2008 kan vi selge våre forsikringer i de to nye selskapene, opplyser Bjørn Thømt.

Mer informasjon:
Administrerende direktør Bjørn Thømt,
Frende Skadeforsikring 91 32 34 67
Administrerende direktør Bjørn Olafsson,
Frende Livsforsikring 90 12 64 09

Bruken av navnet er avhengig av konsesjon og de formelle navnene vil være Frende Livsforsikring AS og Frende Skadeforsikring AS.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor