Farge

Sparebanken Vest gir 50.000 kr til årets TV-aksjon

Bidraget ble gitt i forbindelse med at "The Shirt" var innom Brann Stadion på sin rundreise på Tippeliga-arenaene frem mot 24.oktober.
Sparebanken Vest gir 50.000 kr til TV-aksjonen 2010

ENGASJEMENT GIR RESULTATER PÅ BRANN STADION: (f.v.) daglig leder i Brann, Roald Bruun-Hansen, byaksjonsleder i Bergen, Håvard Nes, og viseadministrerende direktør i Sparebanken Vest, Jan Erik Kjerpeseth.
Foto: Sparebanken Vest

TV-aksjonen 2010 er til inntekt for Flyktningehjelpens arbeid for mennesker som er drevet på flukt i ulike deler av verden. I forbindelse med kampen mellom Brann og Hønefoss lørdag 2. oktober var Sportsklubben Brann vertskap for "The Shirt". 

Fra Cape Town til Brann Stadion

Verdens største fotballtrøye veier 300 kg og består av flere hundre fotballdrakter som tidligere fotballspiller Bjørn Heidenstrøm samlet da han syklet fra Norge til Cape Town for å skape et samlende symbol for fotballen. Under åpningen av Fotball-VM 2010 lå denne på Soccer Stadium i Pretoria. Brann og alle Tippeligaklubbene med forankring i Norsk Toppfotball, har sammen påtatt seg rollen som ambassadører for årets TV-aksjon. Klubbenes innsats for mennesker på flukt startet for over ett år siden da hvert lag sendte sin signerte drakt til Sør-Afrika hvor den ble sydd sammen med 621 andre drakter til verdens største symbol for fotballens fellskap.

- Vi er utrolig privilegerte som bor i et fredelig land. Dette er ingen selvfølge. Norge har vært i krig og flere av våre landsmenn har selv opplevd å måtte flykte fra krigshandlinger og bli stående totalt ubeskyttet uten noe som helst, og avhengig av andre menneskers vilje til å hjelpe, forteller daglig leder i Brann, Roald Bruun-Hansen.
- Fotballklubben Brann stiller seg derfor helhjertet bak årets TV-aksjon og Flyktninghjelpens arbeid. Vi ønsker med dette å utfordre alle Branntilhengere til å bli bøssebærere og alle våre sponsorer til å bidra.

Utfordringen fra Brann har Sparebanken Vest tatt og viseadministrerende direktør Jan Erik Kjerpeseth kunne overrekke sjekken på 50.000 kr til byaksjonsleder Håvard Nes i pausen på Brann Stadion.
- En av grunnene til at vi sponser Brann er det engasjement som klubben skaper og dette initiativet er noe vi gjerne er med på å støtte, sier Kjerpeseth.

 

 

 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor