Farge

Sparebanken Vest gir kr. 350 000 til Fotballklubben Haugesunds ungdomssatsing.

Gaven ble overrakt styreleder Sigurd Sande i FK Haugesund av regionbanksjef Jan Arild Nesse før cupkampen mot Odd Grenland onsdag 26. september.

- Satsing på ungdom har vært en del av vår strategi for å bygge opp et lag som kan hevde seg i toppen av norsk fotball. Men vi skal ikke bare være en eliteklubb. Vi skal gi et fritidstilbud til det brede lag av barn og unge. Vi er glade for at vi nå har fått flere midler til denne aldersgruppen, sier Sigurd Sande.
- Gode oppvekstvilkår for barn og unge er nødvendig for at regionen skal være attraktiv, påpeker FKH-lederen.

Sparebanken Vest er hovedsponsor for FKH. Disse midlene kommer fra bankens allmennyttige virksomhet Visjon Vest. Banken kan bruke inntil 25 prosent av overskuddet, etter skatt og utbytte, til allmennyttige formål.

- Gjennom denne gaven ønsker Sparebanken Vest å legge til rette for at de yngre kan få et bedre treningstilbud. Barn og unge er en viktig gruppe for bankens allmennyttige virksomhet, sier Jan Arild Nesse.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor