Farge

Velkommen Business Region Bergen

Onsdag 1. oktober tiltrer administrerende direktør for Business Region Bergen (BRB), Asbjørn Algrøy, her flankert av sponsorsjef Veline Høyland og direktør for informasjon og Samfunnskontakt Jørn Lekve fra Sparebanken Vest. BRB er den største offentlige satsing på næringsutvikling i Bergensregionen noensinne.
Det var på SMB-Dagen 2008 torsdag 25. september at administrerende direktør for Business Region Bergen (BRB), Asbjørn Algrøy hadde sin ”debut” foran 160 fremmøtte. Han benyttet sitt innlegg til informere om etableringen av Business Region Bergen, og hva som er Bergensregionens konkurranse-fortrinn for etablering og lokalisering av ny næringsvirksomhet. Styreformann for det nye selskapet er tidligere ordfører i Bergen Hermann Friele.

BRB er den største offentlige satsing på næringsutvikling i Bergensregionen noensinne.
Bak BRB står Bergen kommune, Hordaland Fylkeskommune og omegnskommunene. BRB skal markedsføre Bergensregionen i Norge og resten av verden, samt bidra til å legge forholdene til rette for etablerere som vil slå seg ned her. BRB skal ikke konkurrere med andrte interessegrupper, men supplere dem.

SMB-dagen 2008 hadde satt Innovasjon og Nyskaping på programmet. SMB-Dagen er kommet i stand gjennom et samarbeid mellom Sparebanken Vest, Bergen Næringsråd, Visma og Gjensidige. Årets SMB-Dag trakk blant annet frem ulike støtte- og finansieringsordninger for etablering og utvikling av bedrifter.

Dessuten så konferansen på noen case fra bedrifter som har hatt suksess ved å tenke nytt. Og ikke minst – Alexander Dale Oen som fortalte om sin vei til sølvmedaljen i OL, og om suksessen som kan skyldes nye treningsmetoder.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor