Farge

Sparebanken Vest lanserer nye nettsider og ny nettbank

Onsdag 8. september lanserte Sparebanken Vest nye nettsider og ny nettbank.

Vi er stolte av å kunne vise deg våre nye nettsider og vår nye nettbank. I utviklingen har det vært viktig for oss å gjøre bankhverdagen på nett enklere for deg som kunde, noe vi bl.a. forsøker å oppnå ved å gi deg nye startsider for lån, sparing, kort og forsikringer etter at du har logget inn i nettbanken.

Du kan bruke den nye nettbanken på vanlig måte til å betale regninger og alt annet du normalt gjør i nettbank. 

Bedre oversikt i nettbanken

Den største nyheten i nettbanken er de fire nye hovedsidene etter at du har logget deg inn:

  • ”Mine lån”
  • ”Min sparing og plassering”
  • ”Mine kort”
  • ”Mine forsikringer”

Disse sidene gir deg innsikt i privatøkonomien din på en helt ny måte. Du kan klikke på grafer og elementer for å se nærmere på sammenhenger, og du kan få eksempelvis sparing og plassering fremstilt på en helt ny måte.

Nye kalkulatorer

Hvis du lurer på hva et lån koster, kan du bruke en av våre nye kalkulatorer. Kalkulatorene er koblet mot bankens prislister slik at du ser hva lånet virkelig koster.

Vi har også lagt vekt på å gjøre det så brukervennlig som mulig, slik at det skal være enkelt for deg å prøve ut forskjellige lånebeløp, betydningen av nedbetalingstid osv.

Din rådgiver på nett

Sparebanken Vest har lang tradisjon for å være rådgiver når de viktige valgene om privatøkonomien skal tas. Denne kunnskapen ønsker vi også å formidle på nett, og vi har derfor lagt ut en rekke tips og råd skrevet av bankens dyktige rådgivere.

Enklere å bestille på nett

Mange bankkunder foretrekker å bestille på nett, og dette har vi tatt konsekvensen av. Vi har nå utviklet enkle og oversiktelige bestillingsrutiner på nett som vi er temmelig sikre på at du vil være komfortabel med å bruke. Bestillinger er delt opp i enkle steg med tydelige forklaringer på hvordan feltene skal fylles ut.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor