Farge

Regionsutviklingskonferanse på Sotra

Sotrakonferansen 2010 vil diskutere utfordringene i regionens næringsliv frem mot 2020.

Torsdag 2. september mellom klokken 09:30 og 16:30, går Sotrakonferansen av stabelen i Fjell rådhus. Her samler arrangørene Vest Næringsråd og Gode Sirklar Stortingsrepresentanter, regional- og lokalpolitikere, fagforbunds- og næringslivsledere til konferanse om næringsutvikling i regionen.

– Den røde tråden i konferansen er hvordan samspillet mellom byen og regionen kan gjøre oss bedre til å takle de utfordringene næringslivet har i tiden fremover mot 2020. Alle som er interessert i regionsutvikling i vestlandsregionen er hjertelig velkommen til å delta på konferansen. Vi håper spesielt at det kommer mange politikere, personer fra offentlig administrasjon og fra næringslivet, sier daglig leder Per C. Aarsand i Vest Næringsråd.

Støttespillere til konferansen er Sparebanken Vest, Lie Gruppen, CCB, AGR Group, i tillegg til Hordaland Fylkeskommune og kommunene Fjell, Sund, Øygarden, Askøy og Bergen.

I løpet av konferansen vil det bli foredrag av blant annet Stortingsrepresentantene Magne Rommetveit og Per Rune Henriksen, fylkesvaraordføreren, ordførere fra kommuner i regionen og flere konserndirektører og bedriftsledere.

På slutten av konferansen blir det debatt om temaene ”Hvordan styrke samspillet?” og ”Hva er de neste viktige stegene?”. Debatten blir ledet av ordføreren i Os kommune, Terje Søviknes.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor