Farge

- Byfjellene er en viktig del av bergensernes identitet, sa ordfører Gunnar Bakke da han søndag 23. august 2009 ble overrakt det første eksemplaret av det nye byfjellskartet.

Kart over Byfjellene 

Det første eksemplaret overlevert på Brushytten

Det var regiondirektør Frank A. Bjørndal i Sparebanken Vest som overrakte kartet til ordføreren. Det skjedde under en tilstelning ved Brushytten. Kartet er laget med økonomisk støtte fra bankens allmennyttige virksomhet Visjon Vest. Det er blitt til i samarbeid med Bodoni Forlag, Bergen Turlag og Bergens Skog- og Træplantningsselskap.

- Byfjellene er viktig for bergenserne og derfor også for Sparebanken Vest, sa Frank A. Bjørndal under tilstelningen. Banken har tidligere bidratt økonomisk til opprustingen av Brushytten.

Kartet viser turveier, hytter og stedsnavn på Byfjellene. Det alfabetiske registeret inneholder ca 1000 navn. Kartet er tegnet av Sverre Mo og kjentmann på navnsettingen har vært Dag Sletten.

Hvor kan du kjøpe Byfjellskartet

Kartet selges hos Bergen Turlag i Marken og på Brushytten. Det koster kr 30,-.


Initiativtakere til Byfjellskart

NYTT BYFJELLSKART. Daglig leder Einar Grieg i Bergen Turlag (t.v.), adm. dir. Bjarte Hordnes i Bodoni, ordfører Gunnar Bakke, banksjef Harald Queseth og regiondirektør Frank A. Bjørndal i Sparebanken Vest.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor