Farge

Sparebanken Vest og Arna-Bjørnar undertegner ny treårig sponsoravtale

Bare èn uke etter at nye Arna Stadion ble åpnet kommer det nok en godnyhet til Arna-Bjørnar Fotball.

Sparebanken Vest og Arna-Bjørnar Fotball har idag undertegnet en treårig samarbeidsavtale.

- Vi er svært fornøyd med det samarbeidet vi har hatt med Arna-Bjørnar i flere år nå, sier sponsoransvarlig i Sparebanken Vest, Veline Høyland.

- Spesielt er det positivt å se den synergieffekten klubben har klart å lage mellom satsningen på kvinnelaget i Toppserien og breddefotballen blant jenter. De har fått veldig mye ut av midlene som Sparebanken Vest gav gjennom Visjon Vest til satsningen "Kvinneløftet", forteller Høyland.

- Dette samarbeidet blir plattformen i vårt arbeid de neste årene, både med hensyn til toppfotballsatsingen og arbeidet med breddefotball i Arna-Bjørnar, sier markedssjef Hans Lokøy i Arna-Bjørnar.
- Klubben har satset hardt og langsiktig i flere år allerede, og vi er svært glade for at vi er så attraktive på sponsormarkedet at en seriøs aktør som Sparebanken Vest forplikter seg til å fortsette samarbeidet med oss de neste tre årene.
 
Arna-Bjørnar har rundt 1000 aktive fotballspillere i klubben, og har vært storleverandør av spillere til landslag på samtlige alderstrinn på kvinnesiden de siste årene. Klubbens flaggskip ligger på 4. plass i Toppserien. Klubben har også et herrelag i 3. divisjon, som i vår utmerket seg ved å gi Brann tøff motstand i NMs første runde.

Spørsmål kan rettes til

Sparebanken Vest, ved assisterende banksjef Magne Lien, tel: 95 26 59 12
Arna-Bjørnar Fotball, ved markedssjef Hans Lokøy, tel: 93 23 20 03

 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor