Farge

Mette Nora Sætre nytt styremedlem i nye forsikringsselskaper med hovedkontor i Bergen
Styret, som er det samme i de to selskapene, er nå klart og Mette Nora Sætre går inn som det tredje eksterne styrmedlem i selskapene. Fra før har de tidligere administrerende direktørene i Sparebanken Vest og Vesta Forsikring, Knut Ravnå og Trygve Bruvik har takket ja til å være med i styret for både det nye liv - og skadeselskapet.

Mette Nora Sætre er tidligere senterdirektør i Sartor Storsenter. Hun er blant annet også styrleder i Tide ASA og medlem i styret i Bergen Næringsråd i tillegg til andre verv innenfor politikk og kultur.

Jan Erik Kjerpeseth
- Vi er svært fornøyd med at Mette Nora Sætre har sagt ja til å være med i styret for de nye forsikringsselskapene, sier styreleder Jan Erik Kjerpeseth (bildet) som nå kan presentere hele styret i de to selskapene.

Styrets sammensetning:
Styreleder Jan Erik Kjerpeseth viseadministrerende direktør Sparebanken Vest
Styremedlem Trond Tostrup, administrerende direktør i Sparebanken Øst
Styremedlem Nils Martin Axe, administrerende banksjef i Fana Sparebank
Styremedlem Arnt Krane, administrerende banksjef i Helgeland Sparebank
Styremedlem Knut Ravnå
Styremedlem Trygve Bruvik
Styremedlem Mette Nora Sætre


De nye forsikringsselskapene vil innebære en vesentlig styrking av kompetansen og miljøet i finanssektoren i Bergen. Ledergruppen er nå klar og prosessen med å rekruttere øvrige medarbeidere til selskapene er startet.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor