Farge

Siren Sundland - leder Visjon Vest
- Grieghallen har i mange år savnet en attraktivt utearena, noe mer enn parkeringsplasser og betongsperrer, sier leder i visjon vest, Siren Sundland.
- Sparebanken Vest kan som sparebank bruke inntil 25 % av overskuddet til allmennyttige formål. Kunst og kultur er et viktig satsingsområde for Visjon Vest. deler av midlene går til den skapende fasen, i form av kunstner-stipend. Vi er også inne med midler til aktører som opptrer på Grieghallens scene, og på andre scener på vestlandet.

- Nå åpner et nytt byrom seg, over det nyanlagte underjordiske parkeringsanlegget ved grieghallen. Den røde paviljongen skal huse et informasjonssenter for alle byens kulturopplevelser, kafé og være mingleområde for publikum. Den skal danne et sentralt punkt i det som forhåpentligvis blir et livlig byrom i byens kulturelle sentrum, sier Siren Sundland.

Paviljongen åpner 4. september, og er Sparebanken Vests gave til vestlendingene i anledning Edvard Grieg jubileet.


Kontaktperson: Siren Sundland, leder Visjon Vest tlf. 97 54 27 27

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor