Farge

Frende Forsikring best i test - igjen

I Dagbladets forsikringsbørs av 24. mai 2009 ligger Frende Forsikring igjen i teten.

- Vi har som målsetning å være konkurransedyktige med forutsigbare priser og innholdsrike forsikringer til gode kunder. Der er derfor svært gledelig at Dagbladets forsikringsbørs bekrefter dette for 3. gang på rad. Det at vi i tillegg kan tilby god rådgivning gjennom bankens kunderådgivere som kjenner kundene fra før, gjør Frende til et svært attraktivt forsikringsselskap. I løpet av vårt første driftsår er det ca 30 000 kunder som har valgt å forsikre seg i Frende og det er vi svært stolte over sier Anne Vikne Hellevang, Salgs- og Markedsdirektør i Frende Forsikring.

Forsikringer i Sparebanken Vest

Her kan lese mer om hvorfor velge Frende Forsikring

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor