Farge

Sparebanken Vest fjerner varekjøpsgebyr og programprisen for alle fordelskunder med virkning fra 1. juni 2008.

- Dette er en langsiktig investering i fornøyde og lojale kunder, sier administrerende direktør Stein Klakegg.

Stein Klakegg
Adm.dir. Stein Klakegg
Bakgrunnen for gebyrfjerningen er å gi enda flere fordeler til Sparebanken Vests fordelskunder.

Selv om dette vil ha en pris for Sparebanken Vest så regner Klakegg med at gebyrfjerningen delvis vil bli kompensert ved hjelp av kostnadseffektive selvbetjeningsløsninger og mindre kontanthåndtering i banken. I tillegg vil medarbeiderne ved Sparebanken Vests 61 kontorer få bedre anledning til å drive effektiv og god kunderådgiving.

- Sparebanken Vest har mange svært fornøyde kunder og vi håper at gebyrfjerningen også trekker nye kunder til oss, sier direktør Kate Henriksen som leder bankens personkundedivisjon. Sparebanken Vest har det siste året fått en netto tilgang på 11.000 nye kunder og kundetilfredshetsmålinger gir meget positive tilbakemeldinger.

Sparebanken Vest erkjenner at konkurransen i finansnæringen er meget sterk og at kundene ønsker mer oversiktlige forhold. Derfor er prisen for et Visakort tilknyttet brukskonto i Sparebanken Vest satt til 250 kroner per år, med virkning fra 1.juni, mens bruken av kortet fra samme dato blir gratis.

Sparebanken Vest fjerner dermed gebyrene på de tjenestene som fordelskundene bruker mest. Det betyr at gebyr på varekjøp blir gratis. I tillegg vil månedsprisen på bankens fordelsprogrammer bortfalle. Sparebanken Vest har lenge vært gebyrfri for varekjøp over kr.300.-. Fra 1.juni vil all bruk av kort til varekjøp være gratis. Dette vil også gjelde for varekjøp i utlandet ved bruk av Visakortet.

Fordelsprogrammene er fortsatt et tilbud til bankens beste kunder som velger å bruke Sparebanken Vest som sin hovedbankforbindelse.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor