Farge

Sparebanken Vest gir 1 million kroner til Gladmatfestivalen i Stavanger.

- Gladmat fremstår som en kreativ og god representant for de verdiene Rogaland representerer som matfylke. Vi vil med denne gaven bidra til å forsterke dette fagmiljøet, sier regiondirektør for bedriftsmarkedet i Sparebanken Vest, Njål Skår.

Gladmat er på trappene med sin 10. festival og har i årenes løp vist frem det brede matmiljøet i Rogaland. Dette representerer en betydelig verdiskapning. Gladmat er Nordens største matfestival med over 200 000 gjester hvert år. - Gaven fra Sparebanken Vest bidrar til å styrke og utvikle Gladmats renommé som kompetansesenter, ikke bare lokalt, men også nasjonalt og internasjonalt. Dette er en anerkjennelse av den posisjon Stavanger regionen har tatt om mat og gastronomi, sier daglig leder Sigve Skretting.

- Gladmatfestivalen har evnet å presentere disse verdiene for alle som bor her og for tilreisende på en ypperlig måte; i kombinasjon med mat fra havet og mat fra andre himmelstrøk og kulturer, fremholder Siren Sundland, leder for den allmennyttige virksomheten i Sparebanken Vest, Visjon Vest.

Sigve Skretting opplyser at milliongaven fra Sparebanken Vest gjør det mulig for Gladmatfestivalen å hente det spennende teaterprosjektet Madeleines Madteater fra København til årets festival. De skal spille på Tou Scene under hele festivalen 23. – 26. juli.

Satser i Rogaland

Sparebanken Vest etablerte seg i Haugesund i 2006 og åpnet filial i Sandnes i fjor. Torsdag 8. mai åpner banken dørene i Romsøgården i Stavanger. I tillegg til finansielle tjenester satser banken også på eiendomsmegling. Bjørn Tjensvold (36) er regionbankdirektør for personkunder mens Njål Skår (41) leder virksomheten for bedriftskunder. Tjensvold var tidligere regionsjef i DnB NOR, mens Skår var assisterende banksjef i Hjelmeland Sparebank.

Fakta om Sparebanken Vest

Sparebanken Vest er landets tredje største sparebank, med en forvaltningskapital på 75 milliarder kroner og 801 årsverk ved forrige årsskifte. Hovedkontoret ligger i Bergen. Banken betjener personmarkedet, næringsliv og offentlig sektor i Hordaland, Sogn og Fjordane og Rogaland med i alt 60 salgssteder. 25 prosent av bankens regnskapsmessige overskudd blir disponert til allmennyttig virksomhet gjennom Visjon Vest.

Kontaktpersoner:

Daglig leder for Gladmatfestivalen, Sigve Skretting Tlf. 907 51 025

Regiondirektør bedriftsmarked i Sparebanken Vest, Njål Skår Tlf. 482 64 909

Direktør for Visjon Vest, Siren Sunnland Tlf. 975 42 727

Informasjonsdirektør i Sparebanken Vest, Jørn Lekve Tlf. 952 65 973

Les mer om teateret på www.madeleines.dk

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor