Farge

Tidligere administrerende direktør i Vesta Forsikring, Trygve Bruvik (56 år), ble i representantskapsmøtet torsdag 24. april valgt som ny styreleder i Sparebanken Vest. Bruvik etterfølger Pål W. Lorentzen, som ikke tok gjenvalg.

Også Marit Solberg og Richard Rettedal ble valgt inn som nye styremedlemmer i Sparebanken Vest. De etterfølger Anne Gine Hestetun og Inger Karin Larsen.

Anne Kverneland Bogsnes ble gjenvalgt som styrets nestleder. De andre i styret for Sparebanken Vest er Jan O. Yttredal, Øyvind A. Langedal, Gerd Kjellaug Berge, Tone Mattsson og Arve Havnerås.

Trygve Bruvik var administrerende direktør i Vesta perioden 1994 - 2002. I dag besitter han en rekke styreposisjoner i bedrifter på Vestlandet, som blant andre DNO ASA, Marine Farms ASA, G.C. Rieber AS, Misje Bulk AS, Its Learning AS og LMG AS.

Høyesterettsadvokat og partner i advokatfirmaet Thommessen, Pål W. Lorentzen har vært styreleder i Sparebanken Vest i fire perioder, på til sammen åtte år. Grunnet alder går nå Pål W. Lorentzen også ut av en rekke andre verv og funksjoner.

- Vi takker Pål W. Lorentzen for det betydelige engasjement og innsats han har vist for banken i en meget viktig periode i Sparebanken Vests historie. Han har vært en særdeles viktig person for bankens strategiske utvikling, sier administrerende direktør Stein Klakegg.

Richard Rettedal (37 år) kommer fra Stavanger og er finansdirektør i Skanem AS. Tidligere finans/adm. manager i Roxar. Han har tatt sin utdannelse i USA og har jobbet blant annet i Dubai.

Marit Solberg (51 år) er administrerende direktør i Marine Harvest Norway AS som har 1100 ansatte i Norge. Besitter i dag styreverv i enkelte underselskaper av Marine Harvest Norway AS som Mowi, Hydro Seafood, Nutreco, og ellers i Fiskeri og Havbruksforeninger i Norge, Aqua Gen AS, Sintef Fiskeri og Aquaculture AS, Eksportutvalget for fisk AS, Business Region Bergen AS og Norway Pelagic AS.

Kontaktpersoner:

Administrerende direktør Stein Klakegg 911 01 500

Informasjonsdirektør Jørn Lekve 952 65 973

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor