Farge

Ny kortforsikring fra 1. mai

Betaler du billettene med ditt med Visa Gull, MasterCard Gull eller Visa Business og blir forhindret fra å bruke billettene på grunn av dokumenterte uforutsette hendelser, dekker kortforsikringen inntil kr 1 000 per billett.

Avbestillingsforsikring for arrangementsbilletter gjelder enten du har tenkt deg på opera i Bjørvika eller på fotballkamp på White Harth Lane. Det eneste du må gjøre er å betale med ditt MasterCard Gull, Visa Gull eller Visa Business fra Sparebanken Vest.

Hvor gjelder den?
I hele verden

Hva dekker den?
Billetter til personlig bruk over kr 200 på arrangementer som konserter, teater, sportsarrangementer, opplevelsesparker. Unntak: kino, museum, sesongbilletter av alle slag, heiskort, årsabonnementer, reisebilletter eller billetter innkjøpt for videresalg.

Hvem gjelder den for?
Faste husstandsmedlemmer (barn opptil 25 år) med samme adresse som kortholder.
Andre medreisende (maks tre personer) dersom kortholder har betalt med kortet, og er selv med på reisen.

Til fullstendige vilkår for Reise og avbestillingsforsikringenAvtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor