Farge

Velkommen til Vossajazz

Det nærmer seg vår og et sikkert tegn er Vossa Jazz! Festivalen går av stabelen i Palmehelga, 3.-5. april og kan by på mange godbiter med musikk og musikere fra ulike deler av verden. Sparebanken Vest er samarbeidspartner og har gitt midler til Badnajazz, ungdomssatsingen "UNGjaJAZZja" og Ekstremjazz.

Silje Nergaard kommer til Vossa Jazz 2009

Årets Tingingsverk er det Solveig Slettahjell som står for. Silje Nergaard, spillemannsvinnerne Helge Lien trio og Real Ones kommer til Voss denne helga. Andre artister du kan oppleve på Vossa Jazz er Misha Alperin, Emile Parisien Quartet, Trondheim Jazzorkester med Erlend Skomsvoll, Ab und Zu med Bergen Big Band, Sgt. Petter, Are Kalvø og Bjørn Berge. Verdensmusikk i toppklasse representert ved mellom andre Debashish Bhattacharya, Värttinä og Silvana Malta. Ekstremjazz lørdag kveld blir en spektakulær konsert – fremførelse med musikk, akrobatikk og ekstremsport ved og på Vangsvatnet.

Vossa Jazz har et godt og variert program for store og små. Badnajazz har utekonsert på Mølstertunet og eget Tingingsverk med ”Fargespill – flere farger på Voss” i Vossasalen på Park. UNGjaJAZZja er konserter og verksteder for, av og med ungdom. Mao dra til Voss og få med deg vakker musikk og sterke opplevelser!

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor