Farge

Sparebanken Vest bidrar til talentutvikling i Idrettslaget Arna-Bjørnar

Sparebanken Vest ønsker å bidra til talentutvikling på Vestlandet og skyter inn 200.000 kroner til Idrettslaget Arna-Bjørnar Fotball.
Anne Hege Bratland - Sparebanken Vest 

STØTTER FOTBALLTALENTER I
ARNA: Anne Hege Bratland ved
Sparebanken Vest sitt kontor i Arna.

- Arna-Bjørnar er veldig viktig for mange unge fotballspillere i lokalmiljøet. Vi har et flott samarbeid med Arna-Bjørnar og har sett gjennom flere år at de er svært flinke til å drive frem gode fotballspillere. Det er en glede for Sparebanken Vest å være med på laget og kunne bidra til fortsatt satsning på talenter sammen med Arna-Bjørnar, sier Anne Hege Bratland, avdelingsbanksjef for Sparebanken Vest i Arna.

Den høytidelige overrekkelsen av midlene vil finne sted søndag 5. juni på Arna Idrettspark kl. 15.00 i forbindelse med toppseriekampen mellom damelagene Arna-Bjørnar og Trondheims-Ørn.

- Dette er svært gledelig for Arna-Bjørnar, og vi setter stor pris på at Sparebanken Vest vil være med og stimulere til talentutvikling i klubben, sier Hans Lokøy, markeds- og arrangementsansvarlig i Arna-Bjørnar Fotball.

Hans Lokøy - Arna Bjørnar

POSITIVT FOR TALENTUTVIKLINGEN:
Markeds- og arrangementsansvarlig
Hans Lokøy i Arna-Bjørnar Fotball.

Han sier midlene vil brukes slik at klubben kan fortsette å satse på og dyrke frem gode idrettstalenter.
- Blant annet kan disse pengene bli benyttet til ulike støtteordninger, slik at talentene kan få trent ekstra på dagtid og få et godt støtteapparat rundt seg, sier Lokøy.

 Arna Bjørnar Fotball er et av de største idrettslagene i Hordaland med rundt 70 lag, og nærmere tusen medlemmer. Andelen gutter og jenter er fordelt tilnærmet 50-50.

Klubbens damelag spiller i toppserien og har allerede kvalifisert seg til årets kvartfinale i NM. Tre av spillerne på Arna-Bjørnars damelag er også plukket ut til å delta i VM troppen.

Sparebanken Vest er også hovedsponsor for Arna-Bjørnar Fotball. Gaven på kroner 200.000 i tillegg er øremerket talentutvikling og kommer fra bankens allmennyttige virksomhet Visjon Vest.

Gjennom Visjon Vest investerer Sparebanken Vest hvert år deler av bankens overskudd i allmennyttig virksomhet og frivillig arbeid på Vestlandet. Bare de fem siste årene utgjør dette 285 millioner kroner til prosjekter, lag og organisasjoner fra Sandnes i sør til Selje i nord.
- Gjennom denne gaven ønsker Sparebanken Vest å legge til rette for at de yngre kan få et bedre treningstilbud. Barn og unge er en viktig gruppe for bankens allmennyttige virksomhet, sier Anne Hege Bratland.

Spørsmål kan rettes til:
Sparebanken Vest, ved avdelingsbanksjef Anne Hege Bratland, tel: 470 39 273
Arna-Bjørnar Fotball, ved markeds- og arrangementsansvarlig Hans Lokøy, tel: 932 32 003

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor