Farge

Miljøfyrtårnsertifikat til Sparebanken Vest

Sparebanken Vest har nå fått beviset på at banken er blitt en Mijøfyrtårnbedrift. Byråd for klima, miljø og utvikling i Bergen, Lisbeth Iversen, foretok overrekkelsen av miljøfyrtårnsertifikatene 2. mars.

Utdeling av Miljøfyrtårn-sertifikat

Byråd for klima, miljø og utvikling i Bergen, Lisbeth Iversen, overrakte sammen med miljøkonsulent Ane Margrethe Lyng ”Miljøfyrtårn” – utmerkelsen til administrerende direktør Stein Klakegg og bankens miljøansvarlige Britta H. Myhra.

 

 

 

 

 
- Sertifikatet gjelder de to bygningene i Kaigaten og på Almenningen. Men kanskje det viktigste er at det også er starten på et særdeles viktig holdningsskapende arbeid, sier Stein Klakegg.

Lang historie som samfunnsbygger

I sin tale i forbindelse med overrekkelsen viste Lisbeth Iversen spesielt til Sparebanken Vest sin lange og gode historie som samfunnsbygger. – Vi trenger noen som går foran og viser engasjement. Den grønne økonomien vil vinne, sa hun.
- Vi vil bruke Miljøfyrtårn som verktøy når vi skal feie for egen dør, sier Stein Klakegg og legger til at de daglige små og store tingene blir et viktig bidrag i arbeidet for et bedre miljø. Miljøsatsingen i banken vil være knyttet til et bredt spekter av tiltak, fra reduksjon av papirbruk til helseforebyggende tiltak for ansatte.

Her kan du lese mer om Miljøfyrtårn


Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor