Farge

Bjørn Carlsen ny HR-direktør

Bjørn Carlsen (50) er ansatt som ny HR direktør i Sparebanken Vest etter Gro Hatleskog. Han begynner 1. mars og kommer fra EDB Business Partner hvor han har vært plassansvarlig for EDB i Bergen.
Bjørn Carlsen har tidligere i EDB vært leder for divisjonen som jobbet mot offentlig sektor og leder for IT-driftselskapet – EDB Teamco og har i tillegg arbeidet i to år med lederrekruttering i Korn/Ferry Futurestep.
HR-direktør Bjørn Carlsen 
Bjørn Carlsen har bred erfaring med ledelse og utviklingsprosesser, både for små avdelinger, store divisjoner og selskap. Han kjenner godt til bank og finansvirksomhet fra sin tid som adm. direktør for EDB Teamco.
Han har befalsskole (1978) i Forsvaret og utdannelse fra BI, først som Bedriftsøkonom (1984) og deretter videre påbygg via BI. Han har videre gjennomført Management program innen samspill og ledelse (2003).


Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor