Farge

Ny rentenedsettelse

Sparebanken Vest har besluttet å sette ned renten på utlån og innskudd med inntil 0,50 %-poeng. Beste boliglånsrente i Sparebanken Vest blir etter nedsettelsen på 4,20 % nominelt og 4,32 % effektivt.
Jan Erik Kjerpeseth


Sparebanken Vest har nå redusert boliglånsrenten seks ganger i løpet av de siste tre månedene med til sammen 3,65 %-poeng.  

 Rentenedsettelsen for nye lån skjer med virkning fra mandag 9. februar.

For eksisterende lån og innskudd skjer endringen fra fredag 20. mars 2009.
Individuell informasjon om rentenedsettelsen vil bli sendt våre kunder i løpet av februar måned.

- Rentenedsettelsen er foretatt på bakgrunn av fall i markedsrentene og forventninger om fortsatt rentereduksjon. Vi registrerer med glede at pengemarkedsrenten nå beveger seg på lavere nivåer og ønsker at dette skal komme våre kunder til gode, sier viseadministrerende direktør Jan Erik Kjerpeseth.

Sparebanken Vest er opptatt av å ha konkurransedyktige betingelser. I løpet av 2008 har Sparebanken Vest hatt en netto tilgang på 12.000 nye kunder. Nylig ble Sparebanken Vest i en undersøkelse av Norsk Familieøkonomi kåret til den beste av landets ni største banker i 2008.

Banken vurderer rentesituasjonen kontinuerlig og vil foreta nye endringer dersom utviklingen i pengemarkedsrenten tillater det.


Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor