Farge

Nye lokaler i Sildabyen

Sparebanken Vest flyttet 1. februar inn i nye lokaler i Haugesund. Kontoret ligger i Haraldsgaten 190.

Sparebanken Vest flyttet inn i nye lokaler i Haugesund tirsdag 1. februar 2011. 
OFFISIELT ÅPNET:
(t.h) Ordfører Petter Steen jr klippet
snoren under åpningen 1. februar
flankert av banksjef Nina Hopsdal og
banksjef Sigurd Sande. 
Foto: Sparebanken Vest

De nye lokalene ligger i Dreiergaarden helt nord i byens hovedgate, Haraldsgaten. Kontoret er en samlokalisering mellom banken og Eiendomsmegler Vest. Regionbanksjef Bjørn Tjensvold trekker også frem utformingen av lokalene.
- Her sitter vi ikke avdelingsvis og det er svært få bankkontorer som organisert på denne måten. Jeg mener vi absolutt har fått et bygg for videre vekst og utvikling i regionen, både for kunder og ansatte, sa Tjensvold i forbindelse med åpningen.

Det nye kontoret i Haugesund har sju Sparebanken Vest-medarbeidere og fem personer tilknyttet Eiendomsmegler Vest. Administrerende direktør Stein Klakegg påpekte veksten kontoret har hatt i sin åpningstale.
- Jeg hadde kun sittet i direktørstolen et par dager da jeg var med å markere vår etablering i Haugesund i januar 2006. Da var vi to medarbeidere her - èn på PM og èn på BM, fortalte Klakegg.
- Det viser hvilken vekst vi har hatt på kort tid og jeg er takknemlig for den tilliten Haugalendingene har vist oss.

Ordfører i Haugesund Petter Steen jr (H) foretok den offisielle åpningen og påpekte samtidig hvor avhengig byen er av et vitalt finansmiljø med tanke på videre vekst.
- Innen 15 år ligger denne byen som midtpunktet i en ferjefri Vestlandsregion med nærmere èn million innbyggere. Da trenger vi banker som kan være en partner for både næringsliv og privatpersoner, forklarte Steen.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor