Farge
Vestlandskonferansen Bergen

"Fra særstilling til omstilling"

Norge og Vestlandet er i kraftig endring. Vi har lenge vært skjermet for nedgangstidene i Europa. Nå er uværet her, og som alltid er det på Vestlandet vinden blåser sterkest.

Under Vestlandskonferansen 2016 ser vi nærmere på vår identitet og vårt særpreg og hvordan dette kan forme vår framtid. Hvem er vi, og hva har vi til felles? Hvordan kan vi fortsatt være attraktive?

Omstillingene i næringslivet rammer også det offentlige. Det har gått inflasjon i reformer: Kommunereform, helsereform, politireform og utdanningsreform. Hvordan kan reformene bidra til at vi får en sterkere vestlandsregion? Aldri har Norge vært rikere og høyere utdannet. Er vi i særstilling til å klare omstilling? 

Vi utfordrer bedriftsledere, offentlige ledere og politikere til å gi oss løsningene. Konferansen er åpen for alle og gratis.

KONFERANSEN ER FULLBOOKET!

På konferansen møter du:

Foredragsholdere Vestlandskonferansen 2016

Her kan du laste ned presentasjonene fra konferansen

________________________________________________________________________________

Vestlandskonferansen er et initiativ fra Sparebanken Vest for å samle aktører som er opptatt av utviklingen på Vestlandet. Her møtes ledere og opinionsdannere innen næringsliv, politikk, forvaltning, forskning, utdanning, kultur og andre samfunnsfelt. 

Vestlandskonferansen har vært arrangert siden 2002 og er et samarbeid mellom Sparebanken Vest, Bergens Næringsråd, Næringsforeningen i Stavanger-regionen, Vestlandsrådet og mediehusene Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, Firda og Sunnmørsposten.

Snakk med oss - 05555

Åpent man-søn 07-23.

Ring meg

Stikk innom

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post