Farge
Ungdomsrådet til Sparebanken Vest

Vil du hjelpe ungdomsrådet vårt?

Hvert år deler vi ut penger av overskuddet til gode tiltak. Vil du være med og hjelpe ungdomsrådet å finne gode formål for ungdommer i Bergen?

Sparebanken Vest er opptatt av at det skal være godt for ungdom å vokse opp på Vestlandet. Hvert år deler vi ut penger av overskuddet til gode tiltak. Men hva er det ungdommen trenger? Vi fant ut at ungdommen selv sannsynligvis vet bedre hva som kan være gode tiltak å støtte for denne aldersgruppen.

Unge med stort engasjement for samfunnet

Derfor, som et prøveprosjekt for Bergen, inviterte vi ungdom mellom 15-17 år inn i et ungdomsråd. Og gjett om interessen var stor for å være med å gjøre noe bra for de unge i Bergen! Vi fikk over 100 søknader til de åtte vervene.

Dette er den fantastiske gjengen som skal finne prosjekter Sparebanken Vest kan støtte. De kommer fra ulike bydeler og har forskjellig bakgrunn og interesser, men fellesnevneren er et stort engasjement for samfunnet vi lever i.

Du kan bidra

Vi håper også DU vil være med og hjelpe ungdomsrådet å finne gode formål for ungdommer i de ulike bydelene av Bergen. Forslag/Tips sender du til: ungdomsrad@spv.no

 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor