Farge

Vilkår for «Søk om drakter til ditt fotball- eller håndballag»

Tildeling skjer basert på tilfeldig trekning. Pass på at søknaden er så fullstendig som mulig, slik at den blir vurdert på rettferdig grunnlag. 

Merk at vi tilbyr drakter til lag, ikke enkeltpersoner, og kun til fotball- og håndballag i aldersgruppen 6 til og med 12 år.

Hvert lag kan søke om opp til 14 drakter for utespillere og én keeperdrakt (skjorte/shorts/strømper + for fotball) (skjorte/shorts for håndball). 

Draktsettene leveres med Sparebanken Vest-logo i klubbens valgte farge. Skulle dette komme i konflikt med allerede eksisterende avtaler eller annet, så påhviler det lag eller klubb å sjekke ut dette.

Laget står fritt til å tilføre sponsorer på drakt utenom annen bank/finansiell institusjon, men må stå for kostnadene assosiert med dette selv. Vi forbeholder oss muligheten til å kunne publisere navn på lagene som får tildelt drakt.

Draktene vil i hovedsak distribueres via post i perioden mars til og med mai måned. De som får tildelt drakt blir kontaktet fortløpende etter hvert som søknadene blir behandlet. Draktene sendes samlet til oppført adresse. Vi tar forbehold om utsolgte farger og størrelser. 

Dersom du har spørsmål om søknaden din, send en e-post til spv@sportnorge.no

 

 » Tilbake til kampanjen

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor