Farge
samfunnsansvar collage
Samfunnsansvar collage

Samfunnsutbytte

Sparebanken Vest støtter gode samfunnsnyttige tiltak på Vestlandet hvert år, og målet er å bidra til at livet på Vestlandet blir enda litt bedre.  

Ildsjelfondet

Ildsjelfondet på 100 millioner kroner fra Sparebankstiftelsen Sparebanken Vest gir aktivitetsstøtte til frivillige lag og organisasjoner innenfor idrett, kultur og utenforskap.

Vi oppfordrer ildsjeler, lag og organisasjoner til å søke Ildsjelfondet om støtte til å dra i gang gode initiativ. Vi håper på en mer normal hverdag fremover, og da trenger vi alle de organisasjonene som bidrar til å skape gode og inkluderende lokalsamfunn på Vestlandet.

Koronafondet 

Sparebankstiftelsen Sparebanken Vest har opprettet et ekstraordinært Koronafond på inntil 100 millioner kroner. Her kan lag og foreninger på Vestlandet som vil tape penger eller gå glipp av inntekter på grunn av koronaepidemien søke støtte. Fondet har ingen søknadsfrist, og søknadene blir behandlet fortløpende. Her finner du spørsmål og svar om Koronafondet.

Hjertebank

Vårt eget konsept Hjertebank er en viktig kanal for utdeling av bankens samfunnsutbytte. Hvert år reiser vi på konsertturné og deler ut en million kroner til lag- og foreninger hvert sted. I 2019 arrangerte vi 8 konserter og delte ut 8 millioner kroner i støtte. Her kan du lese mer om Hjertebank. 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor