Farge

Vilkår for «Søk om drakter til ditt fotball- eller håndballag»

Tildeling skjer basert på tilfeldig trekning. Pass på at søknaden er så fullstendig som mulig, slik at den blir vurdert på rettferdig grunnlag. 

Merk at vi tilbyr drakter til lag, ikke enkeltpersoner, og kun til barneidretten (barn mellom 6 og 12 år). 

Hvert lag kan søke om opp til 14 drakter for utespillere og én keeperdrakt (skjorte/shorts/strømper + for fotball) (skjorte/shorts for håndball). Alt blir levert samlet i en klubb-bag.

Draktsettene leveres med Sparebanken Vest-logo i klubbens valgte farge. Skulle dette komme i konflikt med allerede eksisterende avtaler eller annet, så påhviler det lag eller klubb å sjekke ut dette.

Laget står fritt til å tilføre sponsorer på drakt utenom annen bank/finansiell institusjon, men må stå for kostnadene assosiert med dette selv. Vi forbeholder oss muligheten til å kunne publisere navn på lagene som får tildelt drakt.

Draktene vil i hovedsak distribueres via post i perioden mars til og med mai måned. De som får tildelt drakt blir kontaktet fortløpende etter hvert som søknadene blir behandlet. Draktene sendes samlet til oppført adresse. Vi tar forbehold om utsolgte farger og størrelser. 

Dersom du har spørsmål om søknaden din, send en e-post til spv@sportnorge.no

 

 » Tilbake til kampanjen

Ring oss - 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post