Farge
Vinn drakter til laget. Barn i gymsal med fotball- og håndballdrakter
Markedsføringsbilde

Alle skal få, alle skal med!

Nå får 14.000 fotball- og håndballspillere mellom 6 og 12 år nye drakter!     

Sparebanken Vest eies av 290 000 vestlendinger, og hvert år går store deler av bankens overskudd tilbake til samfunnsnyttige prosjekter på Vestlandet. Vi tror at uansett hvilke oppgaver eller utfordringer vi står overfor, så løser vi dem bedre når vi gjør det sammen. Akkurat som i lagspill. Derfor støtter vi barneidretten, og innvilger alle søknadene om drakter til fotball – og håndballag på Vestlandet.

Selv om organisert idrett er satt på hold på grunn av koronaviruset, så kommer det nye og bedre tider der vi igjen skal spille på lag og glede oss over idretten sammen. Inntil da hold ut, og gled dere til sesongstart med frisk ny giv og nye drakter. 

Viktig informasjon

Sport Norge produserer og distribuerer draktene, og tar kontakt med den som er oppført som kontaktperson dersom søknaden er uklar, eller der de ser andre utfordringer med søknaden. 

Søknadene blir behandlet fortløpende, og målsetningen er å distribuere draktene innen utgangen av mai måned. Ved utsolgte farger og størrelser kan leveringstiden bli noe lengre. Se vilkår for draktkampanjen her. 

Kontakt

For konkrete spørsmål til søkeprosessen som ikke gjelder leveringstid - ta kontakt med leverandør på spv@sportnorge.no

Representerer du idrettsgrener eller aldersgrupper som faller utenfor kampanjen, oppfordrer vi deg til å søke støtte om prosjektmidler her. Søknadsfristen er 1. april.

Tusen takk til trenere, lagledere, foreldre og alle i kulissene som bidrar til at livet på Vestlandet blir enda litt bedre!

#sammengjørvidetbedre #stoltavdrakten

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor