Farge
Vinn drakter til laget. Barn i gymsal med fotball- og håndballdrakter
Markedsføringsbilde

Alle skal få, alle skal med. Akkurat som i lagspill.

Fristen for å søke om fotball- eller håndballdrakter gikk ut 10.mars. Alle som har søkt hører fra oss.

Sparebanken Vest eies av 290 000 vestlendinger, og hvert år går store deler av overskuddet vårt tilbake til samfunnsnyttige prosjekter på Vestlandet. Vi tror at uansett hvilke oppgaver eller utfordringer vi står overfor, så løser vi dem bedre når vi gjør det sammen. Akkurat på samme måte som i lagspill. Derfor støtter vi barneidretten (6-12 år) med drakter til fotball – og håndballag på Vestlandet.

I år har vi mottatt 1070 søknader om drakter. Vi ser at behovet er stort, og har derfor besluttet at alle som har søkt og som oppfyller kriteriene skal få. Vi vil med dette støtte fotball- og håndballspillere mellom 6 og 12 år (barnelag) med om lag 15 000 drakter.

Vi beklager at vi må skuffe de som har søkt til andre idretter og aldersgrupper. Det vil dukke opp nye muligheter til å søke om støtte til draktsett gjennom våre prosjektmidler, og vi kommer også neste år til å vurdere utviding eller andre tiltak.

Viktig informasjon: 

Draktsettene leveres i klubbens valgte farge (standard modell) og er standardisert med Sparebanken Vest-logo på brystet. Se vilkår for draktkampanjen her

Sport Norge produserer og distribuerer draktene, og vil ta kontakt med oppført kontaktperson dersom søknaden er uklar, eller der de ser klare konflikter med klubbens sponsoravtaler. Søknadene blir behandlet fortløpende, og draktene vil i hovedsak distribueres via post i perioden mars til og med mai måned. Vi tar forbehold om utsolgte farger og størrelser, noe som kan resultere i en lengre leveringstid for enkelte lag. Vi ber om tålmodighet i distribusjonsperioden.

For konkrete spørsmål til søknad (utover leveringstid) ta kontakt på spv@sportnorge.no
Tusen takk til trenere, lagledere, foreldre og alle i kulissene som bidrar til at livet på Vestlandet blir enda litt bedre.

#sammengjørvidetbedre #stoltavdrakten

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring 915 05555

Åpent man-søn 07-23

Ring oss

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor