Farge
Samfunnsansvar bildecollage
Samfunnsansvar collage

Samfunnsutbytte

Sparebanken Vest deler hvert år ut prosjektmidler til gode tiltak på Vestlandet. Målet er å bidra til at livet på Vestlandet blir enda litt bedre.  

Prosjektmidler 

Representerer du et lag eller en organisasjon som ønsker å gjøre en forskjell for fellesskapet der du bor? I så tilfelle oppfordrer vi deg til å søke prosjektmidler til gode prosjekter på Vestlandet innen søknadsfristen 1. mai. 

Vi støtter prosjekter i Vestland eller Rogaland fylke. Prosjektene kan være i regi av frivillige organisasjoner, lag og foreninger, utdanningsinstitusjoner og klynger. 

Som kunde i Sparebanken Vest er du med å skape verdier som kommer fellesskapet til gode. Vi takker for dette, og ønsker nye kunder velkommen med på laget.

Korona-fondet 

Sparebankstiftelsen Sparebanken Vest har opprettet et ekstraordinært Korona-fond på inntil 100 millioner kroner. Fondet skal støtte lag og foreninger på Vestlandet som vil tape penger eller gå glipp av inntekter på grunn av koronaepidemien. Her finner du spørsmål og svar om Koronafondet.

Hjertebank

Vårt eget konsept Hjertebank er en viktig kanal for utdeling av bankens samfunnsutbytte. Hvert år reiser vi på konsertturné og deler ut en million kroner til lag- og foreninger hvert sted. I 2019 arrangerte vi 8 konserter og delte ut 8 millioner kroner i støtte. Her kan du lese mer om Hjertebank. 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring 915 05555

Åpent man-søn 07-23

Ring oss

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor