Farge
samfunnsansvar collage
Samfunnsansvar collage

Samfunnsutbytte

Sparebanken Vest støtter gode samfunnsnyttige tiltak på Vestlandet hvert år, og målet er å bidra til at livet på Vestlandet blir enda litt bedre.  

Prosjektmidler 

Vi støtter prosjekter i regi av frivillige organisasjoner, lag og foreninger, klynger og utdanningsinstitusjoner i Vestland og Rogaland fylke, i tillegg til Volda i nord. Følg med her, og følg oss gjerne i sosiale medier for nye søknadsmuligheter.  

Korona-fondet 

Sparebankstiftelsen Sparebanken Vest har opprettet et ekstraordinært Korona-fond på inntil 100 millioner kroner. Her kan lag og foreninger på Vestlandet som vil tape penger eller gå glipp av inntekter på grunn av koronaepidemien søke støtte. Fondet har ingen søknadsfrist, og behandler søknadene fortløpende. Her finner du spørsmål og svar om Koronafondet.

Hjertebank

Vårt eget konsept Hjertebank er en viktig kanal for utdeling av bankens samfunnsutbytte. Hvert år reiser vi på konsertturné og deler ut en million kroner til lag- og foreninger hvert sted. I 2019 arrangerte vi 8 konserter og delte ut 8 millioner kroner i støtte. Her kan du lese mer om Hjertebank. 

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor