Farge
Markedsføringsbilde
Markedsføringsbilde

Kundeutbytte

Vi er ikke som andre banker. Det er du, og alle de andre kundene, som eier oss. Alt vi har skapt, har vi skapt sammen. Derfor er det bare naturlig at overskuddet også kommer deg til gode. Fra 2020 vil alle kunder med lån og innskudd hos oss få utbetalt kundeutbytte.

De 

 

Du og din familie kan få fra 100 kroner til 16 000 kroner i årlig kundeutbytte, avhengig av bankens resultat og hvor mye dere har i lån og sparepenger hos oss. 

For oss er det viktig å gi tilbake til deg og samfunnet og de siste ti årene har vi sammen skapt nesten 1 milliard i utbytte til Vestlandet. Penger som er brukt til å finansiere små og større prosjekter til beste for alle som bor her. 

Det skal vi selvfølgelig fortsette med.
Sammen, fordi vi vet at sammen gjør vi det bedre.

 

Bli med på laget og få kundeutbytte du også!

Ofte stilte spørsmål om Kundeutbytte

Alle Sparebanken Vest-kunder som har hatt innskudd og/eller lån minst én dag i regnskapsåret 2019 kvalifiserer til å få kundeutbytte i 2020. Det gjelder også bedriftskunder, lag og foreninger.
Maksbeløpet for kundeutbytte per person vil være 8 000 kroner. Da må du minst ha 2 millioner kroner i lån i Sparebanken Vest, og minst 2 millioner kroner på sparekonto. Nedre grense for å få kundeutbytte er 100 kroner utbetalt. 
Ja, som kunde må du skatte av den utbetalte summen. Kundeutbyttet beskattes med skattesatsen for alminnelig inntekt.
Ja, maks utbetaling per ektepar eller samboerpar er 16 000 kroner. For at en familie skal oppnå maks utbetaling, må dere til sammen ha 4 millioner kroner i lån og 4 millioner kroner i innskudd.
Hvis du har blitt kunde i løpet av året, vil beregnet kundeutbytte være basert på hvor lenge du har vært kunde. En ny kunde fra 30. juni vil for eksempel oppnå 50 prosent av maks beløp.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring 915 05555

Åpent man-søn 07-23

Ring oss

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor