Farge
Denne aktiviteten ble avsluttet 7. september 2017
Sparebanken Vest - Hjertebank Haugesund

Hjertebank for Haugesund

Vi arrangerer Hjertebank for Haugesund den 7. september og deler ut 1 million kroner til gode prosjekter i lokalmiljøet.
Haugesund
7. september 2017
Sørhauggata 168, 5525 Haugesund, Haugesund
2017-09-07T19:00
19:00

Mer enn 300 forslag er kommet inn, og nå skal vinnerne avsløres og feires under en gratis konsert i Maritim hall på Scandic Maritim i Haugesund torsdag 7.september. På spillelisten står: Elsa og Emilie, Lido og Atle Pettersen. Atle Pettersen er i tillegg kveldens konferansier.

Dørene åpner kl.18.00 og festen starter kl.19.00. Arrangementet er alkoholfritt.

Gratis billetter bestilles her: http://www.ticketmaster.no/event/547261

Sjekk ut hvem av facebook vennene dine som kommer her   

Artistpresentasjon:
ELSA OG EMILIE
For tre år siden bergtok to 16 år gamle jenter fra Haugesund den norske musikkverdenen. Med sine karakteristiske harmonier og lydbilde, skilte de seg fra alle andre. Debutalbumet «Endless Optimism» fra 2014 ga dem Spellemann-nominasjon, tung spilletid på radio, en rekke store TV-opptredener og plasseringer i filmer og serier. Nå er Elsa & Emilie tilbake med ny musikk. Albumet «Kill Your Darlings» kom ut i januar, og med et nytt bunnsolid album ligger alt til rette for at Elsa & Emilie skal bergta publikummet igjen.

LIDO
I 2011 kom LidoLidos første gjennombrudd med singelen «Different». Den ble en radiohit og blant annet årets mest spilte låt på NRK P3. Oppfølgeren «Turn Up The Life» feat. Yosef (MadCon) og Timbuktu, ble en enda større hit.  LidoLido ble samme år utvalgt til å besøke den såkalte Stargate-skolen. I 2012 gav han ut sitt debutalbum Pretty Girls & Grey Sweaters LidoLido produserte selv hele albumet, med Little Steven, Jarle Bernhoft, Timbuktu, Yosef fra Madcon og Ole Edvard Antonsen som gjester. Albumet solgte til norsk platina.

ATLE PETTERSEN
Atle har tross sin unge alder rukket å etablere seg som en av Norges største og mest allsidige entertainere. Han har bred sceneerfaring fra pop, rock, dans og en rekke TV-programmer, noe som har gitt han en ballast få andre entertainere kan skilte med. Det siste året har Atle Pettersen med stort hell også inntatt rollen som programleder i Norsk TV, bl.a. som Ivar Dyrhaugs etterfølger i det populære NRK-programmet Beat for Beat. Gjennom de senere årene har Atle turnert både solo og med eget rockeband, ved siden av en lang rekke konferansier- og eventjobber. Atle har også frontet den suksessfulle Beatles forestillingen «It Was 50 Years Ago Today», en konsertserie som hyllet Beatles katalogen kronologisk. I fjor turnerte han også med Det Norske Blåseensemblet og showet «Like Frankie», hvor storband og crooner-tradisjonen sto i fokus. Kommende høst bryner han seg på nok en ny sjanger, nemlig musikal.
Sammen med Stian Blipp har han hovedrollen i den velkjente og populære musikalen «Singing in the Rain» på Folketeateret.

 

Ring oss - 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post