Farge
Denne aktiviteten ble avsluttet 15. september 2017
Sparebanken Vest - Hjartebank Florø

Hjartebank for Florø

Vi arrangerer Hjartebank for Florø den 15. september, og deler ut 1 million kroner til gode prosjekt i lokalmiljøet.
Florø
15. september 2017
Professor Gjelsvikveg 20, 6900 Florø, Florø
2017-09-15T19:00
19:00

Meir enn 400 forslag er komen inn, og no skal vinnarane avslørast og feirast under ein gratis konsert i Storhallen i Florø fredag 15. september.

På spelelista står: Jan Ove Ottesen, Kjartan Lauritzen, Tina Førd Refsnes, Håvard Lothe og Vilde og Anna. Solveig Hareide er konferansier for kvelden.

Dørene opnar kl.18.00 og festen startar kl.19.00. Arrangementet er alkoholfritt.

Gratis billettar bestilles her

Sjekk ut hvem av facebook vennene dine som kommer her


Artistpresentasjon

JANOVE

Den 30. januar 2016 inntok han Spellemann-showet i Oslo Spektrum. Det ble den etterlengtede premieren på en storslått og catchy låt, som samtidig åpnet dørene for en helt ny tekst-verden for frontfiguren fra Kaizers Orchestra. Janove Ottesen kan alt se tilbake på en svært imponerende karriere. Sammen med Kaizers Orchestra vant han bl.a Stavanger Aftenblads kulturpris, Norsk Artistforbunds Ærespris, Edvard-prisen for populærmusikk, Årets spellemann, Spellemannprisen for årets gruppe, Spellemannprisen for årets musikkvideo og Alarmprisen for beste liveband.

 

KJARTAN LAURITZEN

Straight outta Sognefjorden kommer Kjartan Lauritzen. Han har verdens koseligste sognefjordsdialekt, og tok i 2013 båten over vannet for å slå gjennom som bergensrapper. Gjengen bak Hester V75 snappet ham raskt opp, og ikke lenge etterpå ble han med i det fremadstormende kollektivet Vibbefanger. 

Siden det har mye skjedd, og han har bygget seg opp en engasjert fanskare. Kjartan er kjent for sine hyperenergiske liveshows, og da han spilte for et nesten smekkfullt Parkteateret i Oslo i 2016 rakk han å stagedive hele tre ganger. I løpet av det siste året har karrieren hans tatt fart, med singelen «Havanna» som har bikket over en million lyttinger, og hit-oppfølgeren «Fredag» som ble listet på P3. Med EPene «Mestertyv» og «Under Skyen» i baklomma er Kjartan snart klar for å slippe sin første offisielle utgivelse.

 

VILDE OG ANNA

Med Sangen «Vestlandet» gjekk Vilde Hjelle 14 år og Anna Naustdal 13 år frå Nordfjordeid heilt til topps i MGP junior 2016. Jentene har sidan sigeren i november vore med på MGP Jr sin juleturne i desember, synge på Nrk sitt mest sette program "Kveldenfør kvelden" og på «Julemorgen". No gleder jentene seg til å spele nokre få utvalgte konsertar rundt om i landet med nytt show der publikum får høyre både vinnarlåta «Vestlandet», andre kjende MGP Jr låtar og nye eigenproduserte låtar.

 

HÅVARD LOTHE

Håvard Lothe kommer fra Florø. Etter fullført videregående skole flyttet han til Liverpool i England, for å studere musikk på Liverpool Institute for Performing Arts. I Håvard Lothes opphold i Liverpool fikk han gjort en liten intim konsert for Sir Paul McCartney etter at han snek seg inn til McCartney med gitaren sin og spurte om han kunne få lov til å spille noen låter for ham.

Etter tre år i Liverpool flyttet Håvard til Bergen, og signerte platekontrakt med plateselskapet Reel Noise. I slutten av oktober 2006 var han med på NRKs store lørdags satsing, Kjempesjansen, der han fikk nest mest stemmer fra innringerne Elisabeth Moberg fra Kvinner på randen gjorde også en duett med Håvard i forbindelse med en veldedighetskonsert i mars 2007.

 

TINA FØRDE REFSNES

Etter å ha mottatt strålende kritikker i både innenlands og utenlandsk presse for sitt siste album er singer/songwriter Tina Førde Refsnes klar for hjembyen Florø. Hun er mer enn klar for å presentere sitt nye album for folket i sin egen by.

 

SOLVEIG HAREIDE

Kveldens konferansier heter Solveig Margrethe Hareide og er en norsk programleder i barne- og ungdomsprogrammer i NRK, blant annet Påskemorgen og Newton.

Hareide er født og oppvokst i Florø, men er per 2010 bosatt i Trondheim. Hun var programleder i Newton fra 2008 til 2010. Under Gullruten 2010 var hun nominert i klassen for beste kvinnelige programleder for sin rolle i Newton. I 2010 laget hun ti episoder av barne-TV-serien Solveig og Kosinus. Solveig Hareide har også styrt TV-delen av NRK Urørt der 15 000 band har sin egen profil på nettet.

Ring oss - 915 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post