Hopp til hovedinnholdet
Bli kunde
frende_ung

Frende forsikring

Hvilke forsikringer trenger du som student?

Når du har forlatt redet og endret adressen din i Folkeregisteret er det på tide å skaffe egne forsikringer. 

Av Sparebanken Vest

Publisert: Invalid Date

Oppdatert: Invalid Date


Forsikringspakke for unge studenter

Er du mellom 18 og 30 år og skal studere, er forsikringspakken Frende ung et smart valg. Her får du tre forsikringer i én pakke som dekker akkurat det du trenger som student. Den inkluderer reise-, innbo- og ulykkesforsikring, og passer perfekt for unge i etableringsfasen uten barn. Du kan velge mellom å forsikre deg selv, eller både deg selv og din samboer. 

Innboforsikring til studiestart

Som student er det gjerne vanlig å ha en rekke verdigjenstander som kan være dyrt å erstatte. Bare begynn å legg sammen det du ser rundt deg fra sofakroken. TV, PC, mobil, bøker, sofaen, bordet, teppet og andre pyntegjenstander. Så kan du legge til alt du har i skapene på kjøkkenet, klesskapet eller alt utstyret i boden. 

Med innboforsikringen i Frende ung er eiendelene dine sikret ved ulykker som brann og tyveri. Forsikringen inkluderer også en egen uhellsdekning. Det betyr at hvis du skulle være så uheldig å søle et glass brus over PC-en eller får skade på TV-en under flytting, så får du dekket dette. Og det beste av alt? Er skadene på under 5000 kroner i året, betaler du ingen egenandel! En knust mobilskjerm kan du derfor vanligvis få byttet gratis. Hvis skadene likevel skulle komme på over 5000 kroner, kan du vite at du har Norges laveste egenandel på kun 1500 kroner. 

Innboforsikringen i ung-pakken gjelder på adressen din i Norge, og den følger deg. Hvis du som student flytter, trenger du derfor ikke melde fra til oss.

Reiseforsikring for unge studenter

Reiseforsikringen er kanskje den forsikringen de aller fleste unge kjenner til fra før.  Reiseforsikringen i ung-pakken degger deg fra du går ut døren hjemmefra og i inntil 75 dager. 

Studere i utlandet?

Frende tilbyr ikke forsikring for studenter som bor i utlandet. Hvis du skal flytte ut av landet for å studere anbefaler vi at du tegner forsikring gjennom studentforsikring fra ANSA. 

Ulykkesforsikring

I studietiden er det kanskje ikke så vanlig å tenke på hvilke ulykker som kan skje, men alvorlige skader kan ramme alle, også unge. Med ulykkesforsikringen i Frende ung får du økonomisk trygghet enten du velger å forsikre deg selv, eller både deg selv og din samboer. 

Flytte forsikringene dine til oss?

Vi ordner alt for deg.

Få et tilbud på forsikringer

Det lønner seg å være en frende

Derfor velger du Frende Forsikring

NorgesBesteMobilbank

Trygt skadeoppgjør

Vi er der når du trenger oss mest. Du får en rask, trygg og personlig behandling av skadesaken din.  

radgiver

Inntil 17 % samlerabatt

Det lønner seg å samle flere forsikringer hos oss.

samfunnsutbytte

Flytt forsikringer

Vi flytter forsikringene for deg