Bli kunde
Nærbilde av gave med sølyfe.

Slik gir du penger i gave

Skal du gi en pengegave til jul, bursdag, konfirmasjon eller andre anledninger? Her er tre enkle måter å gjøre det på.

Sent ute med å kjøpe gave? Da er en pengegave et godt valg. Det blir alltid satt pris på, og med et gavebrev i tillegg, blir det enda mer personlig.

Velg en av følgende måter:

Alternativ 1 - Overføring med Vipps

Med Vipps kan du enkelt å overføre en gave ved hjelp av mobilen din. Du trenger en smarttelefon, betalingsappen Vipps, bankkort og mottakerens mobilnummer. 

Du kan selv velge tidspunktet for overføringen, og Vipps gir deg også mulighet til å sende pengene som en gave. I tillegg kan du laste ned et av gavekortene som du finner på denne siden, og sende til den du skal vippse en gaven til. Da blir gaven mer personlig.

Her kan du se trinn for trinn hvordan du kan vippse en innpakket gave 

Dersom den som skal motta overføringen ikke har Vipps, vil han eller hun få en SMS med instruksjoner for hvordan appen kan installeres. Velger mottakeren å ikke installere Vipps, vil du få pengene tilbake.

Alternativ 2 - Overføring i mobil- eller nettbanken

Du kan overføre penger direkte til mottakerens konto, og om du ønsker det, kan du laste ned et av gavekortene som du finner på denne siden. Skriv det ut og gi en hyggelig hilsen til mottakeren. 

For å overføre må du ha en smarttelefon eller et nettbrett med mobilbank-appen, eller  logge inn i nettbanken din på en datamaskin. For å overføre, trenger du kontonummeret til den som skal motta gaven. Når du legger inn overføringen kan du selv velge når overføringen skal skje.

Alternativ 3 - Ta ut kontanter i butikk

Hvis du ønsker å gi kontanter i gave, kan du benytte deg av kontanttjenester i butikk. Med denne tjenesten kan du sette inn og ta ut kontanter i NorgesGruppens matbutikker over hele Norge – i alle Meny- og Kiwi-butikker, nesten alle Spar- og noen av Joker-butikkene. 

Les mer om hvordan du gjør det her

Bilde av gavebrevene. Et med gave og et med julenissejente.
Du kan laste ned et gavebrev med julemotiv eller et gratulasjonsbrev. 

Personlig rådgiver

Kontakt oss

ringellerchat

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man - søn 07-23

radgiver

Snakk med oss

Hos oss kan du være trygg på at du får rådene og hjelpen du trenger.

FinnDittlokolkontor

Finn ditt lokalkontor

Vi er størst på Vestlandet. Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.