Bedrift
Farge
Grønt boliglån - vår billigste rente!

Grønt boliglån

Nå kan du som velger miljøvennlige energiløsninger få bedre betingelser på boliglånet. Grønt boliglån er for deg som eier eller skal kjøpe en bolig i energiklasse A eller B.

Beregn pris på grønt boliglån

Kostnad
Kostnad første år
Kostnad påfølgende år
kr/mnd
kr/mnd
kr/mnd
?
kr
?
kr
?
kr
?
år
?
år
? ? Valgt rente:
%
: %
Du kan låne
kr
?
år
? ?
%
: %
Kostnad
Kostnad første år
Kostnad påfølgende år
kr/mnd
kr/mnd
kr/mnd
?
kr
?
år
?
år
Nominell rente: %
Effektiv rente: %
Betingelsene er ikke et bindende tilbud fra banken, og avhenger av lånebeløp, sikkerhet m.m.

 

Vi vil gjerne bidra til at flere velger energiløsninger for fremtiden. Derfor har vi fått et boliglån som belønner deg som har en miljøvennlig bolig. 

Hva er grønt boliglån?

Grønt boliglån gir ekstra gunstig lånerente dersom du har en bolig i energiklasse A eller B. Du får 2.65 % nom. rente på inntil 85 % av boligens verdi.

Hva innebærer det at boligen har energiklasse A eller B?

Energiklasse A betyr at boligen har varmepumpe eller solenergi. I tillegg har den bedre isolasjon i vinduer og vegger. Passivhus er energiklasse A.

Energiklasse B er boliger med varmepumpe eller solenergi og/eller bedre isolasjon i vegger og vinduer enn kravene som finnes i byggeforskriftene.

Slik finner du energimerke på boligen

I prospektet på boligen står det alltid hvilken energiklasse den har. Du kan også få energimerke ved å logge inn på ID-porten til energimerking.no og registrere boligen der.

Ofte stilte spørsmål om grønt boliglån

Energimerkingen sier noe hvor mye energi som leveres inn til boligen og hvilke energikilder som brukes. Energimerket består av en energikarakter og en oppvarmingskarakter. Karakteren settes ut i fra hvor mye energi boligen bruker per kvadratmeter ved normal bruk.

 
Energimerket står i prospektet til boligen din. Har du ikke energimerke, kan du få det ved å registrere den på energimerking.no.
Alle som eier eller skal kjøpe bolig med energimerke A eller B kan få grønt boliglån.
Ja, dersom boligen din har energimerke A eller B kan du få grønt boliglån hos oss.
Så lenge lånet ligger innenfor 85 % av boligens verdi kan du øke boliglånet. Du søker om opplåning i appen eller nettbanken under menyvalget Lån - Øke boliglån. 
Vi trenger dokumentasjon på inntekt og økonomi. Derfor ber vi om selvangivelse og de tre siste lønnsslippene dine. (Eventuelt en arbeidskontrakt dersom du ikke har startet i jobb når du søker). 

Ja, nesten alle våre lån kan signeres elektronisk. Snakk med din rådgiver om dette gjelder ditt lån. 

Noe mer du ser etter?

Lån opp på boligen din

På boligjakt?

Vi er her for deg