Bedrift
Farge
Par lager mat på kjøkkenet. Avdragsfrihet.

Vi hjelper deg med avdragsfrihet

Er du permittert og trenger avdragsfrihet? Du kan søke om å utsette avdragene på boliglånet ditt.

Vi vet at mange av dere kjenner på usikkerhet rundt egen arbeidssituasjon nå. Noen har blitt permittert, eller vil bli permittert i tiden som kommer. Vi vil gjerne bidra til at du skal føle deg tryggere, og tilbyr derfor tre måneders avdragsfrihet på boliglån for deg som permitteres. Du betaler da renter og kostnader på lånet, men slipper avdragene.

Slik søker du om avdragsfrihet

Alle kunder kan søke om avdragsfrihet selv i én måned under Mine lån i nettbanken eller i appen. Er du permittert og trenger å utvide perioden, er det bare å kontakte oss. 

Vi strekker oss langt for å hjelpe kunder som har det vanskelig nå, og rådgiverne våre er klare for å treffe deg på telefon. De kan hjelpe deg med å finne løsninger som passer for din situasjon. Her kan du avtale møte med en dyktig rådgiver. Du velger tid selv.

Verdt å vite om avdragsfrihet

Avdragsfrihet kan være en god løsning dersom du har redusert inntekt i en periode. Vi gjør likevel oppmerksom på at den totale kostnaden på lånet ditt øker når du utsetter å betale avdrag. Du betaler også en kostnad på 250 kroner for en avdragsfri måned og 600 kroner ved 3 måneder.

Ofte stilte spørsmål om avdragsfrihet på boiliglånet

For en avdragsfri måned betaler du en kostnad på 250 kroner og ved 3 måneder betaler du 600 kroner. Renten løper som vanlig, men du slipper avdragene på lånet. Vær oppmerksom på at den totale kostnaden på lånet øker dersom du har avdragsfrie perioder.
Alle kunder kan enkelt søke om avdragsfrihet i én måned under Mine lån i nettbanken eller i appen. Er du permittert og trenger å utvide perioden, er det bare å kontakte oss.
Avdragsfrihet innebærer at du kun betaler månedlige rentekostnader og omkostninger i en periode.  Du betaler altså ikke avdrag på lånet.
 
Avdragsfrihet kan være en god løsning dersom du får lavere inntekt en periode. Vær oppmerksom på at rentene løper i den avdragsfrie perioden. De totale kostnadene på lånet øker derfor når du utsetter å betale avdrag.
Dersom du har forfallsdato innen de fem neste dagene, vil avdragsfritaket gjelde først fra neste forfall (mnd.)
Dame og jente ser på mobiltelefon. Hvordan fastsetter vi renten?

Hvordan fastsetter vi renten?

Vi får stadig spørsmål om renten på telefon, i chat og sosiale medier.  Mange lurer på hvorfor bankene ikke kutter boliglånsrenten like mye som Norges Bank kutter i styringsrenten.

Her får du svar på de mest stilte spørsmålene om rente

Kontaktløs betaling i blomsterbutikk med SPV bankkort

Beløpsgrensen for kontaktløs betaling har økt til 500 kroner

Vi oppfordrer til smittefri betaling og anbefaler at du betaler kontaktløst med kortet eller klokken din.

 Ny grense for kontaktløs betaling

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor