Bedrift
Farge

Lånebevis for førstegangskjøpere

Noe av det kjekkeste vi vet er å hjelpe unge vestlendinger med lån til sin første bolig. Derfor er det superenkelt å gi deg et lånebevis som viser hvor mye du kan kjøpe for.

 


Er det plutselig på tide med noe eget?
Lånebeviset får du på 1-2-3 - helt gratis. Vil du snakke med en god rådgiver er vi lett tilgjengelig for deg alle dager, hele året. Skaff deg lånebevis i dag, så er du klar til å slå til når den perfekte boligen dukker opp.

Hvordan søker jeg lånebevis?

Det eneste du trenger å gjøre er å identifisere deg med BankID. Det tar kun få minutter, og du er klar for budrunden. Logg inn og søk lånebevis.   

Lånebeviset er gratis og gjelder i tre måneder

Du kan gjerne søke nytt når det gamle har gått ut. Med lånebeviset slipper du å ta forbehold om finansiering når du legger inn bud på en bolig. Det kan være en fordel i konkurranse med andre budgivere. 

Hva skjer etter at jeg har fått et lånebevis?

Da er du klar til å gå på visning. Når du vinner budrunden, gir du beskjed slik at vi kan registrere boligkjøpet. Megler hjelper deg og selger med å signere kjøpekontrakten, som du laster opp i mobil- eller nettbanken. Vi gjør klar lånedokumenter som du signerer. Da er vi klar til å utbetale lånet - og du kan bli lykkelig eier av egen bolig.

 

Hva skjer etter at du har fått lånebevis; Du går på visninger, vinner budrunden, gir beskjed til oss, vi registrerer kjøpet, du laster opp kjøpekontrakt, vi gjør klar dokumentene, du signerer dokumentene, vi utbetaler lånet, du overtar boligen.

 

 Hva skjer etter at du har fått lånebevis; Du går på visninger, vinner budrunden, gir beskjed til oss, vi registrerer kjøpet, du laster opp kjøpekontrakt, vi gjør klar dokumentene, du signerer dokumentene, vi utbetaler lånet, du overtar boligen.

Har du allerede lånebevis?

Logg inn her for å se lånebeviset ditt.

Ofte stilte spørsmål om lånebevis

Et lånebevis, eller finansieringsbevis, er en skriftlig bekreftelse på at du får lån og hvor mye du kan låne.

Vi trenger selvangivelse og de tre siste lønnslippene dine. Det fine er vi kan hente det automatisk på sekunder når du klikker OK i løsningen. Om du har fått en ny jobb, trenger vi arbeidskontrakten din. Den laster du enkelt opp underveis.
Du kan søke om lånebevis når som helst. Med et lånebevis har du oversikt over hvor mye du kan kjøpe bolig for. Det er smart, uansett om du er på boligjakt nå eller ikke. Plutselig kan drømmeboligen dukke opp, og da er du klar til å by. 
Ja, det er mulig. Men vi anbefaler aldri en boligselger å selge med forbehold om finansiering fordi dette medfører for stor risiko for selger. Du bør derfor ordne med med finansiering i forkant. 

Du kan ikke søke om et lånebevis på nettet hvis du allerede eier en bolig. Men en rådgiver kan hjelpe deg. Er du kunde, kan du avtale et møte med en av våre flinke rådgivere her. Er du ikke kunde ennå, kan du avtale møte på et av våre kontor eller på telefon her.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring 915 05555

Åpent man-søn 07-23

Ring oss

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor