Hopp til hovedinnholdet
Sjekk hvor mye boligen din er verdt og søk om å øke lånet.

Har du boliglån fra før?

Øke boliglånet

Du kan enkelt sjekke selv hvor mye boligen din er verd og søke om å øke lånet. Vi viser deg hvor mye du har tilgjengelig innenfor 75 % av boligverdien.

Hvordan øke boliglånet?

I nettbanken eller appen kan du søke selv om å låne opp til 75 % av verdien på boligen. Logg deg inn og prøv. Det er gjort på 1-2-3.


Etter flere år med nedbetaling av gjeld og verdistigning i boligmarkedet sitter du kanskje på en liten gullgruve. Ved å øke boliglånet ditt, kan du benytte den ledige kapitalen til å investere i nytt kjøkken, pusse opp badet eller bygge garasje. Det geniale er at du får glede av det i dag, samtidig som du investerer i boligen din.

 

Trenger du å låne mer?

Du kan låne inntil 85 % av boligverdien. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.


Ta kontakt for å finne den beste løsningen for deg

Verdien på boligen din vises ikke helt nøyaktig i den selvbetjente løsningen. Vi henter tall fra Eiendomsverdi AS, og verdien er et gjennomsnitt av samme type boliger i området.


Dersom du ikke kan øke boliglånet selv, eller dersom verdien på boligen vises for lav, ta kontakt med oss. Vi hjelper deg best mulig. Du kan enkelt avtale et møte med en dyktig rådgiver her. Du velger tid og om du vil treffes på telefon eller i et kontor.


Se prisliste boliglån.

Personlig rådgiver

Kontakt oss

ringellerchat

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man - søn 07-23

radgiver

Snakk med oss

Hos oss kan du være trygg på at du får rådene og hjelpen du trenger.

Avtal møte
FinnDittlokolkontor

Finn ditt lokalkontor

Vi er størst på Vestlandet. Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.

Finn ditt kontor