Bedrift
Farge

Lag og forening

Er du kasserer eller har annet ansvar i et lag eller en forening? Vi jobber hele tiden med å gjøre våre løsninger best mulig, og ønsker å gjøre arbeidet med økonomi og administrasjon enklere for våre lag og foreninger. Derfor har vi også gjort bedriftsnettbanken gratis for nettopp dere! 

Vinn 10 000,- til klubbkassen!

BEstill Vipps til laget eller foreningen

Bestill nå - bruk Vipps på ditt neste arrangement

Ofte stilte spørsmål fra våre lag- og foreningskunder

Har dere Nettbank Bedrift, så kan administrator endre tilgangene i nettbanken selv. Dersom administrator skal byttes, kreves det signatur ihht organisasjons/firmaattest i Brønnøysund. Ved skifte av styre må altså dette være registrert i Brønnøysund FØR ny styreformann/signaturberettiget kan signere på endring av administrator.

For dere som bruker konto i privat nettbank, kan ikke konto overføres til ny kasserer. Det kan eventuelt gis disposisjonsrett. Det anbefales derfor å opprette Nettbank Bedrift. Dette leser du mer om her.

Det er gratis for de som bare trenger konto og Nettbank Bedrift for Lag og Foreninger. Trenger flere tilgang, eller har dere behov for betalingskort etc. se prisliste her.

Dette kan du lese mer om her.

Ja, i Nettbank Bedrift kan en gi tilgang til så mange en ønsker. Én tilgang er gratis, er dere flere som skal ha tilgang finner dere prisene her.

Ring oss - (915) 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post