Bedrift
Farge

SPING: Betalingsapp for lag og foreninger

La kundene dine betale med mobilen! 

SPING fra Sparebanken Vest er en mobil betalingsløsning for lag og foreninger. Appen er en enkel og praktisk måte å motta betaling på når folk mangler kontanter - for eksempel ved kiosksalg eller innsamling til det lokale idrettslaget.

SpingAlle lag og foreninger som har et organisasjonsnummer og en konto i Sparebanken Vest kan opprette brukerprofil og ta i bruk SPING.

Hvorfor velge SPING?

  • Du setter opp din egen kiosk med betalingsløsning på kun få minutter.
  • Gratis å opprette, rimelig i bruk.
  • Du slipper å bli kunde i en annen bank.
  • Du slipper betalingsterminal.

Sett opp din egen kiosk på få minutter

Kiosken settes opp i en webbasert portal som du får tilgang til når brukerprofil er opprettet. Her legger du inn den informasjonen du ønsker, definerer varene dere tilbyr, sammen med priser, dato og sted for arrangementet

Gratulerer, da er butikken klar!

Kundene kan nå søke opp arrangementet ditt i sin SPING-app, og velge de varene de ønsker å kjøpe. Den kioskansatte bekrefter betalingen ved å trykke OK på kundens mobil, og kunden får beskjed om at betalingen er gjennomført.

Tips! Markedsfører du arrangementet og tipser kundene om å laste ned SPING-appen i forkant, betyr det mer penger i lagkassen;) Sjekk ut denne siden!

Spørsmål & svar om SPING betalingsløsning

Det er ingen etableringsgebyr eller abonnementspris. Du betaler kun for bruk av SPING og det er gratis for sluttbruker. Pris for bruk er 2 % av omsetning.

Ja.

Det kan du enkelt gjøre ved å logge deg inn på administrasjonssiden. Brukerveiledning og lenke til siden får du per epost når du bestiller SPING.

Du står fritt til å velge hvilket kontonummer du ønsker å bruke, og du kan velge å ha ulike kontonummer til ulike arrangementer.

Det er enkelt å sende meldinger og informere medlemmer om løsningen og annen viktig informasjon i SPING. I tillegg vil du kunne laste ned og printe ut informasjonsmateriell som kan brukes på arrangementer og i sosiale medier.

Snakk med oss - 05555

Åpent man-søn 07-23.

Ring meg

Stikk innom

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post