Bedrift
Farge

Lag og forening

Er du kasserer eller har annet ansvar i et lag eller en forening? Vi jobber hele tiden med å gjøre våre løsninger best mulig, og ønsker å gjøre arbeidet med økonomi og administrasjon enklere for våre lag og foreninger. Derfor har vi også gjort bedriftsnettbanken gratis for nettopp dere! 

Ofte stilte spørsmål fra våre lag- og foreningskunder

Har dere Nettbank Bedrift, så kan administrator endre tilgangene i nettbanken selv. Dersom administrator skal byttes, kreves det signatur ihht organisasjons/firmaattest i Brønnøysund. Ved skifte av styre må altså dette være registrert i Brønnøysund FØR ny styreformann/signaturberettiget kan signere på endring av administrator.

For dere som bruker konto i privat nettbank, kan ikke konto overføres til ny kasserer. Det kan eventuelt gis disposisjonsrett. Det anbefales derfor å opprette Nettbank Bedrift. Dette leser du mer om her.

Det er gratis for de som bare trenger konto og Nettbank Bedrift for Lag og Foreninger. Trenger flere tilgang, eller har dere behov for betalingskort etc. se prisliste her.

Dette kan du lese mer om her.

Ja, i Nettbank Bedrift kan en gi tilgang til så mange en ønsker. Én tilgang er gratis, er dere flere som skal ha tilgang finner dere prisene her.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Våre kontorer

Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.

Finn ditt kontor