Bedrift
Farge

Alt du kan gjøre selv. Raskt og enkelt.

De viktigste og vanligste banktjenestene kan du faktisk ordne raskest og enklest selv. Har du nettbank klarer du deg helt selv - og med mobilbank er du selvhjulpen hvor enn du måtte være!

10 på topp gjør-det-selv-ting

Med nettbank er du selvhjulpen, og kan gjøre alt selv.  Har du ikke nettbank ennå, kan du bestille det ved å ringe oss på telefonnummer 915 05555. Vi hjelper deg med å komme i gang.

BankID er en personlig elektronisk legitimasjon som benyttes ved identifisering og signering på nett. Du bruke vanlig BankID med kodebrikke eller app eller BankID på mobil. 

Her kan du lese mer om tjenestene

Norges beste mobilbank app er elsket av kundene våre. Last den ned på telefonen din og få hele banken i lommen!

Her finner du appen

Alt som gjelder kort kan du ordne selv i mobilbanken. Logg deg inn og klikk på "Kort" i menyen. Der kan du både bestille kort for første gang, og bestille erstatningskort hvis du har mistet eller fått frastjålet kortet ditt. Du kan også søke om et kredittkort.

Du endrer regionsperren på kortet ditt på 1-2-3 både i nettbanken og i mobilbanken. Praktisk!

Du har full oversikt over og kan enkelt ordne alt med lånene dine selv både i nettbanken og mobilbanken; endre belastningskonto og forfallsdato, betale inn og overføre fra lån, se nedbetalingsplan (kun nettbank) og søke om avdragsfrihet.

Du aktiverer alle våre mobiltjenester enkelt i nettbanken. Logg inn i nettbanken for å aktivere SMS-bank

I nettbanken kan du enkelt selv legge til eller fjerne disponenter på dine kontoer, og fjerne disposisjonsretter hvis du ikke lenger ønsker å disponere en konto. 

Å sette opp avtaler om eFaktura og AvtaleGiro gjør du enkelt i nettbanken - men å godkjenne eFaktura gjør du like greit i mobilbanken som i nettbanken.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor