Bedrift
Farge

10 på topp gjør-det-selv-ting

Har du nettbank er du selvhjulpen, og kan faktisk gjøre alt selv. Bestill nettbank her

Alt som gjelder kort ordner du enkelt selv - både i nettbanken og mobilbanken. Enten du skal bestille kort for første gang, bestille nytt kort fordi du har mistet eller fått ditt stjålet (erstatningskort kaller vi det;) eller trenger et kredittkort.

Du endrer regionsperren på kortet ditt på 1-2-3 både i nettbanken og i mobilbanken. Praktisk!

For å aktivere mobilbanken må du ha nettbank. Her aktiverer du nemlig alle våre mobiltjenester. Logg inn i nettbanken for å aktivere mobilbanken

Du bestiller BankID selv i nettbanken, og får tildelt førstegangspassord på epost. Ved førstegangspålogging med BankID lager du ditt personlige BankID-passord. 

Logg inn i nettbanken for å bestille BankID

Du bestiller BankID på mobil i nettbanken, i likhet med alle våre andre mobiltjenester. Logg inn i nettbanken for å bestille BankID på mobil

Du aktiverer alle våre mobiltjenester enkelt i nettbanken. Logg inn i nettbanken for å aktivere SMS-bank

Du har full oversikt over og kan enkelt ordne alt med lånene dine selv både i nettbanken og mobilbanken; endre belastningskonto og forfallsdato, betale inn og overføre fra lån, se nedbetalingsplan (kun nettbank) og søke om avdragsfrihet.

I nettbanken kan du enkelt selv legge til eller fjerne disponenter på dine kontoer, og fjerne disposisjonsretter hvis du ikke lenger ønsker å disponere en konto. 

Å sette opp avtaler om eFaktura og AvtaleGiro gjør du enkelt i nettbanken - men å godkjenne eFaktura gjør du like greit i mobilbanken som i nettbanken.

Snakk med oss - 05555

Åpent man-søn 07-23.

Ring meg

Stikk innom

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post