Bedrift
Farge

10 på topp gjør-det-selv-ting

BankID er en personlig elektronisk legitimasjon som benyttes ved identifisering og signering på nett. I stedet for kulepenn, pass og papir, kan du bruke BankID med kodebrikke, BankID-app eller BankID på mobil

Samme BankID kan brukes på tvers av bankene, men det er flere fordeler med å ha BankID fra oss. Blant annet kan du bruke BankID-appen, som gjør innloggingen ekstra enkel.

Her kan du bestille BankID.

(NB! Passet ditt må være registrert hos oss for å bestille BankID. Du kan avtale time med rådgiver på ditt nærmeste kontor her, dersom vi ikke har skannet passet ditt).

Last ned Norges beste mobilbank-app og få hele banken i lommen.

Appen heter Mobilbank og må lastes ned i App Store eller Google play.

Last ned gratis app til din iPhone her
Last ned gratis app til din Android-telefon her

For å sette opp en ny  avtale om eFaktura- eller AvtaleGiro, klikk her, eller gå til Betale - AvtaleGiro og eFaktura - Opprett ny avtale når du er innlogget. Får du allerede AvtaleGiro fra betalingsmottakeren i en annen bank, vil den bli flyttet til valgte konto hos oss. Vær obs på at det kan gå ca. en måned før AvtaleGiroen fungerer.

Alt som gjelder kort kan du ordne selv i mobilbanken. Der kan du bestille bankkort for første gang, eller bestille erstatningskort hvis du har mistet eller fått frastjålet kortet ditt. Du kan også søke om et kredittkort. Med Visa Gull kredittkort får du både gode rabatter og andre fordeler.

Når noe i livet endrer seg, kan det også bli behov for å endre boliglånet. Det kan du enkelt gjøre selv. I nett- og mobilbanken kan du:

- endre forfallsdato og belastningskonto

- øke terminbeløpet

- søke om avdragsfrihet

- øke lånet

- betale inn på lånet 

- se nedbetalingsplan

Mange synes det er praktisk å ha en felleskonto. Ønsker du å gi andre tilgang til en eller flere av kontoene dine, kan du enkelt gjøre det her. Du kan når som helst legge til eller fjerne disponenter på kontoene dine.

Noe av det smarteste du kan gjøre for privatøkonomien din, er å starte fast sparing i fond. Vi har gjort det enkelt for deg, og satt sammen noen ferdige sparepakker som passer for ulike sparemål.  Du kan også kjøpe enkeltfond. Se hele fondsoversikten og handle fond her.

Du kan få nyttige varsler på mobilen om blant annet kortbruk, eFaktura om abonnementer. Slå på mobilvarsler her, og hold deg oppdatert om det som skjer.

Med SMS-bank kan du sjekke saldo, overføre penger og se hvilke regninger som ligger til forfall på SMS. Logg inn i nettbanken for å aktivere SMS-bank.

Du endrer regionsperren på kortet ditt på 1-2-3 både i nettbanken og i mobilbanken. Praktisk!

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor