Bedrift
Farge

Alt du kan gjøre selv. Raskt og enkelt.

De viktigste og vanligste banktjenestene kan du faktisk ordne raskest og enklest selv. Har du nettbank klarer du deg helt selv - og med mobilbank er du selvhjulpen hvor enn du måtte være!

10 på topp gjør-det-selv-ting

Med nettbank er du selvhjulpen, og kan gjøre alt selv.  Har du ikke nettbank ennå, kan du bestille det ved å ringe oss på telefonnummer 915 05555. Vi hjelper deg med å komme i gang.

Alt som gjelder kort kan du ordne selv i mobilbanken. Logg deg inn og klikk på "Kort" i menyen. Der kan du både bestille kort for første gang, og bestille erstatningskort hvis du har mistet eller fått frastjålet kortet ditt. Du kan også søke om et kredittkort.

Du endrer regionsperren på kortet ditt på 1-2-3 både i nettbanken og i mobilbanken. Praktisk!

For å aktivere mobilbanken må du ha nettbank. Her aktiverer du nemlig alle våre mobiltjenester. Logg inn i nettbanken for å aktivere mobilbanken

Du bestiller BankID selv i nettbanken, og får tildelt førstegangspassord på epost. Ved førstegangspålogging med BankID lager du ditt personlige BankID-passord. 

Logg inn i nettbanken for å bestille BankID

Du bestiller BankID på mobil i nettbanken, i likhet med alle våre andre mobiltjenester. Logg inn i nettbanken for å bestille BankID på mobil

Du aktiverer alle våre mobiltjenester enkelt i nettbanken. Logg inn i nettbanken for å aktivere SMS-bank

Du har full oversikt over og kan enkelt ordne alt med lånene dine selv både i nettbanken og mobilbanken; endre belastningskonto og forfallsdato, betale inn og overføre fra lån, se nedbetalingsplan (kun nettbank) og søke om avdragsfrihet.

I nettbanken kan du enkelt selv legge til eller fjerne disponenter på dine kontoer, og fjerne disposisjonsretter hvis du ikke lenger ønsker å disponere en konto. 

Å sette opp avtaler om eFaktura og AvtaleGiro gjør du enkelt i nettbanken - men å godkjenne eFaktura gjør du like greit i mobilbanken som i nettbanken.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring 915 05555

Åpent man-søn 07-23

Ring oss

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor