Bedrift
Farge

Rente

Rente

Den beste boliglånsrenten er for grønt boliglån. Prislisten for lån finner du her.

Det er flere hensyn å ta når vi setter ned rentene. Markedsuroen som vi ser nå, gjør blant annet at vi som bank må betale mer for våre lån i markedet, til tross for at Norges Bank setter ned styringsrenten. Vi har forståelse for at mange har utfordringer med økonomien nå.

Vi prøver å hjelpe kundene våre som best vi kan - for eksempel ved å utvide perioden med avdragsfrihet for permitterte. Våre dyktige rådgivere står klare til å svare på spørsmål og finne løsninger for deg som har utfordringer med privatøkonomien - ta kontakt på 915 05555 fra kl. 07-23. Du kan også chatte med oss når du er innlogget eller avtale telefonmøte med en rådgiver her.

Du har fått informasjon om renten på lånet ditt i Innboksen din i nettbanken og appen. Prislisten for boliglån finner du her.
Ja, vi har satt ned renten på boliglån to ganger siste tiden. Den settes ned med inntil 0,5 prosentpoeng. Samlet rentesenking for boliglån blir dermed inntil 0,85 prosentpoeng. Den nye renten gjelder fra 2. mai for deg som har boliglånet ditt hos oss.  

Vi har forståelse for at mange ønsker rask avklaring fra oss på hva vi gjør med renten. Det er imidlertid flere hensyn å ta ved endringer av renten.

Selv om Norges Bank har satt ned renten, er alle banker nødt til å gjøre selvstendige vurderinger. Pengene vi låner ut til alle med boliglån, låner vi i stor grad i pengemarkedet. Som følge av den økonomiske uroen, er det stor usikkerhet i pengemarkedet nå. Renten i pengemarkedet følger nødvendigvis ikke den samme utviklingen som renten hos Norges Bank, spesielt ikke i tider med mye usikkerhet.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor