Bedrift
Farge

Avdragsfrihet

Avdragsfrihet

Vi vet at mange av dere kjenner på usikkerhet rundt egen arbeidssituasjon og vil gjerne bidra til at kundene våre skal føle seg tryggere. Derfor tilbyr vi tre måneders avdragsfrihet på boliglån, for privatkundene våre som permitteres.I tillegg kan du søke om avdragsfrihet i én måned under Mine lån i nettbanken eller i appen. 

Du betaler da renter og kostnader på lånet, men slipper avdragene. For en avdragsfri måned betaler du en kostnad på 250 kroner og ved 3 måneder betaler du 600 kroner. Vær oppmerksom på at den totale kostnaden på lånet øker dersom du har avdragsfrie perioder.

Avdragsfrihet innebærer at du kun betaler månedlige rentekostnader og omkostninger i en periode.  Du betaler altså ikke avdrag på lånet.
 
Avdragsfrihet kan være en god løsning dersom du får lavere inntekt en periode. Vær oppmerksom på at rentene løper i den avdragsfrie perioden. De totale kostnadene på lånet øker derfor når du utsetter å betale avdrag.
Alle kunder kan enkelt søke om avdragsfrihet i én måned under Mine lån i nettbanken eller i appen. Er du permittert og trenger å utvide perioden, er det bare å kontakte oss.
Dersom du har forfallsdato innen de fem neste dagene, vil avdragsfritaket gjelde først fra neste forfall (mnd.)
For en avdragsfri måned betaler du en kostnad på 250 kroner og ved 3 måneder betaler du 600 kroner. Renten løper som vanlig, men du slipper avdragene på lånet. Vær oppmerksom på at den totale kostnaden på lånet øker dersom du har avdragsfrie perioder.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor