Bedrift
Farge

Fakturaskanner

Ofte stilte spørsmål om fakturaskanner

Ja! Betalingen blir ikke utført før du har fått mulighet til å se over at alt stemmer - og som en ekstra sikkerhet skriver du inn beløpet selv.
Fakturaskanner er en ny tjeneste i mobilbanken som gjør det enklere å betale regninger. Du tar et bilde av regningen, slik at du slipper å taste inn KID og kontonummer. Informasjonen hentes automatisk, men du må verifisere beløpet før den legges til forfall.
Alle kunder med mobilbank kan bruke fakturaskanneren.
Når du er innlogget i mobilbanken, vil du finne en knapp med et kamera på under Ny betaling. Klikk på den og fakturaskanneren vil starte,
Hvis ikke mobilbanken har tilgang til kameraet, er det ikke mulig å ta bilde av regningen.
For å bruke fakturaskanneren, så trenger du et kamera. Derfor har vi laget denne tjenesten for smarttelefoner og nettbrett som har innebygget kamera.
Vi jobber hele tiden med å gjøre det enklere vår våre kunder. Til tross for at flere og flere kunder benytter eFaktura er det fortsatt mange papirfakturaer i markedet. I snitt betaler våre kunder 40 regninger i året som sendes i posten eller på mail, og som kundene selv må registrere. Med fakturascanner blir  det enklere for kundene våre.

Fakturaskanneren støtter i første omgang bare bilder, men du kan ta skjermbilde av regningen og laste det inn i fakturaskanneren fra bildegalleriet.

Ja, når du har åpnet fakturaskanner-kameraet, vil du se en knapp nede til venstre på skjermen med et bilde på. Klikk på den for å hente et bilde fra bildegalleriet.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor