Bedrift
Farge

Bilforsikring fra Frende

Har du som Sparebanken Vest-kunde bilforsikring i Frende? Her finner du svar på dine spørsmål.

Ofte stilte spørsmål om bilforsikring

Dersom du har delkasko eller kaskoforsikring på bilen og får driftsstopp, kan du ringe telefon 55 15 39 99. Du må betale en egenandel. I forsikringsavtalen din i nettbanken finner du mer informasjon og veihjelpsbevis med alle kontaktopplysningene. Dette beviset er det lurt å ha liggende i bilen.

Ved kjøring utenfor de nordiske land, bør en ha med ”Grønt kort” som er et internasjonalt forsikringsbevis. I de fleste land i Europa er dette kortet ikke lenger påbudt, men opplysningene som er gitt på kortet, vil forenkle saksbehandlingen hvis uhellet er ute. Ta kontakt med oss dersom du har behov for grønt kort.

Når du har bilforsikring som inkluderer leiebil, får du dekket leiebil så lenge bilen din står på verksted etter en erstatningsmessig skade, uansett hvor lang tid det tar å reparere bilen.

Ved skade som skyldes påkjørsel av dyr som går løse på veien, og påkjørsel omgående er meldt i fra til politi eller viltnemnda på stedet, reduseres den avtalte egenandel med kr 4 000. Slik skade gir heller ikke bonustap.
For bil og motorsykkel minst 30 år.
Vi tar vare på bonusen din i 3 år. 
Vi sender bonusforespørsel til ditt tidligere selskap, og får overført bonusen derfra til din nye forsikring hos oss.

Snakk med oss - 05555

Åpent man-søn 07-23.

Ring meg

Stikk innom

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post