Bedrift
Farge

Betaling med klokke

Nå kan du bruke smartklokken din som betalingsmiddel. Registrer bankkortet ditt i smartklokken, og betal kontaktløst uten PIN-kode. Enklere blir det ikke!

Betaling med klokke

Nei, Apple har en produsenteid programvare som hindrer andre betalingsapper som vil bruke NFC (Near Field Communication) på telefoner eller nettbrett. På grunn av dette har Sparebanken Vest valgt å ikke tilby Apple Pay.

Teknologien som benyttes ved klokkebetaling har en høy grad av sikkerhet. Kortnummeret på ditt bankkort lagres ikke på selve klokken, og vil derfor ikke overføres til betalingsterminalen når du foretar et varekjøp.

Dersom du skulle miste klokken, kan du fjerne kortet via din FitBit eller Garmin app på mobilen. Du kan også sperre kortet ditt i Sparebanken Vest nett- og mobilbank.

Beløpsgrensene for klokkebetaling er de samme som på ditt Visakort.

Du kan laste opp Visa Gull, Bankkort og Ungdomskort i Garmin Pay og FitBit Pay.

Det er enklere og raskere! Og du slipper å ha med deg lommebok eller mobiltelefon når du er på tur eller trening. Du holder klokken inntil betalingsterminalen for å gjennomføre kjøpet, og du slipper å taste inn PIN-koden.
Du kan betale med klokken i betalingsterminaler som har støtte for kontaktløs betaling. Dette gjelder både i Norge og i utlandet.
Ja, du kan laste opp flere kort til din smartklokke. Ved betaling velger du selv hvilket av kortene som skal benyttes.

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor