Bedrift
Farge

Visa Smart Ung

Visa Smart Ung er det beste kortet for barn mellom 13 og 17 år. Med Visa Smart Ung kan du handle i butikk uten PIN-kode, bruke Vipps og shoppe på nettet. Du velger selv om kortet skal ha legitimasjon eller ikke.

Visa Smart Ung har kortnummer og kan dermed brukes til å handle på nett. Kortet har også kontaktløs betaling. Det betyr at du ikke trenger å taste PIN-koden ved kjøp inntil 200 kr. 

Med eller uten legitimasjon

Vi vet at mange ungdommer har behov for legitimasjon. Da kan du bestille Visa Smart Ung med bilde. Kortet er et tilbud til deg mellom 13 og 17 år. Vi trenger bilde og signatur fra deg, så du må komme innom et av kontorene våre for å bestille kortet. Ta med en av foreldrene dine og fullmakt fra den andre.

Dersom du allerede har et Visa Electron (7-17) med legitimasjon, så kan foreldrene dine enkelt bytte ut dette med et Visa Smart Ung ved å gå til Min familie i nettbanken.

Hvis du ikke ønsker bankkort med legitimasjon kan dere også bestille Visa Smart Ung uten legitimasjon under Min familie.

Visa Smart Ung + Vipps = Sant

Når du har fylt 15 år kan du også laste ned og bruke Vipps, Norges mest populære betalingsapp. Med Vipps kan du sende og be penger og betale når du handler på nett og i apper.

For å benytte Vipps må du ha et bankkort med kortnummer, og det får du med Visa Smart Ung. Kom i gang i dag - bare last ned appen på telefonen din og registrer deg med kort- og kontonummer. Vipps, så er du i gang!

Vær smarte foreldre

Det er noen ting som kan være greit for foreldre å huske på i forbindelse med barnas kort. Les dere gjerne opp på disse gode tipsene før dere bestiller bankkort til barna.

Få oversikt og ha kontroll

Smarte foreldre!

Nettbank for unge

Kortvettreglene

Ofte stilte spørsmål om Visa Smart

Ja, du velger selv om kortet skal være med eller uten legitimasjon. Kort uten legitimasjon kan bestilles av foreldre under Min familie i mobil- og nettbanken. Ønsker du legitimasjon, må du komme innom et av våre kontor.  

Så lenge du ikke handler for mer enn 200 kroner trenger du ikke taste inn kode. For at løsningen skal være sikker nok, er det likevel lagt inn en regel som gjør at du må taste koden ved noen anledninger.

Slik vil du spare tid hver gang du skal handle småting. Samtidig er sikkerheten ivaretatt ved at ingen kan misbruke kortet på store beløp dersom kortet havner i hendene på uvedkommende.

Noen nettbutikker tillater ikke handel med personer under 18 år. Hovedforklaringen til dette er at lover og regler gjør det enklere for nettbutikkene å handle med myndige personer. Dette har altså dessverre ikke noe å gjøre med verken kort eller bank.

Dersom du har fått feilmelding på grunn av kortet, eller vet at du skulle kunne betale med kortet i nettbutikken men likevel ikke får betalt: Kontakt Kundeservice på mail, telefon eller chat.

Ring oss - (915) 05555

Åpent man-søn 07-23.

Våre kontorer

Skriv til oss

Send oss en e-post.

Send e-post