Bedrift
Farge

Netthandel med Ungdomskort

Med et Ungdomskort kan du handle på nettet. Det betyr at du kan kjøpe både kinobilletter og sko på nett!

Du kan handle fra norske nettbutikker eller nettbutikker i utlandet, så lenge butikken godtar kjøp fra personer under 18 år.

Husk at du må betale toll og moms dersom du bestiller varer fra utlandet som koster mer enn 350 kr (inkludert frakt). Med importkalkulatoren på toll.no kan du beregne hva du må betale dersom varen du bestiller er verdt mer enn 350 kr.

Når du handler på nett blir du bedt om å oppgi kortnummeret  og utløpsdatoen som står på fremsiden av kortet. I tillegg må du legge inn CVC2-koden som står på baksiden.

Men vær forsiktig! Det er mange spennende kjøpsmuligheter på nettet, men det er også mange "luringer" der ute.

Les mer om trygg netthandel her.


To jenter på kino
Kinobilletter er greit å kjøpe på nett!

Avtal møte

Møt oss på telefon eller i banken

Avtal møte

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man-søn 07-23

Logg inn og chat

Skriv til oss

Vi svarer normalt innen 2 dager

Send e-post

Våre kontorer

Velkommen innom

Finn ditt kontor

Ofte stilte spørsmål om netthandel

Noen nettbutikker tillater ikke handel med personer under 18 år. Hovedforklaringen til dette er at lover og regler gjør det enklere for nettbutikkene å handle med myndige personer. Dette har altså dessverre ikke noe å gjøre med verken kort eller bank.

Dersom du har fått feilmelding på grunn av kortet, eller vet at du skulle kunne betale med kortet i nettbutikken men likevel ikke får betalt: Kontakt Kundeservice på mail, telefon eller chat.

Informasjon om hvordan du håndterer reklamasjonssaker finner du på denne siden.

De kriminelle har flere metoder for å få fatt i sikkerhetsinformasjon fra kort. Kort kan kopieres, det kan være datainnbrudd hos leverandører som lagrer kortinformasjon, de kan ha lagret informasjon som er tastet inn når kortet er bruk på en datamaskin infisert av virus eller de kan ha lurt noen til å oppgi informasjon fra sine kort, for eksempel via en e-post.

Banker og kortselskaper har flere lag med sikkerhetskontroller som vil hindre misbruk av kortet i de aller fleste tilfeller selv om kortinformasjon er på avveie. Det er likevel svært viktig å få sperret et kort dersom du har mistanke om at informasjon fra kortet kan være kjent for uvedkommende.